Παντελής Τουτουντζής για τους γάμους ομοφυλοφίλων: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος – Περιμένω να το δω πράξη»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων σχολίασε ο makeup artist Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος και παράλληλα εξέφρασε και την ελπίδα του νομιμοποιηθεί άμεσα και η τεκνοθεσία, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα φέρει πραγματικά τα ίσα δικαιώματα σε όλους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η κυβέρνηση αποφάσισε να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων, περιμένω να το δω πράξη επιτέλους. Θα χαρούμε πάρα πολύ ιδιαιτέρως και θα δικαιωθούμε. Αυτό είναι! Δικαίωση!» είπε αρχικά.

Ενώ συνεχίζοντας τόνισε πως: «Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να περάσει πολύ άμεσα και στην τεκνοθεσία, που αυτό φέρνει πραγματικά τα ίσα δικαιώματα σε όλους, στον ρόλο της οικογένειας εννοώ. Το παλεύουμε, είμαστε εδώ για να το παλέψουμε».

Ερωτηθείς για το εάν έχει περάσει δύσκολα με την μη ύπαρξη αυτού του νόμου, απάντησε ότι: «Έχω περάσει όσο δύσκολα περνάει ένας άνθρωπος για να φτιάξει την οικογένειά του, χωρίς να του το επιτρέπει η κοινωνία. Δεν έχει αρκετή δυσκολία από μόνο του αυτό; Τέλος πάντων, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ