Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση»

Στις ερωτήσεις των ακολούθων της στο instagram απάντησε πριν από λίγες ώρες η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο μέσο κοινωνική δικτύωσης, ενώ έχει πάνω από ογδόντα χιλιάδες ακολούθους. Μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο instagram μοιράζεται με τον κόσμο που την ακολουθεί απόψεις για την μητρότητα, την οικολογία, καθώς και για την ανάγκη προσφοράς βοήθειας σε ανθρώπους που την χρειάζονται. Μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, απάντησε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τον μόλις λίγων μηνών γιο της, Νίκο, αλλά και για την οικονομική της ευχέρεια.

Μιλώντας για τον γιο της, αποκάλυψε ότι επέστρεψε στην δουλειά της, δύο εβδομάδες αφού είχε γεννήσει: «Επέστρεψα όταν έκλεισε τις δύο εβδομάδες αλλά είχα την τύχη να μπορώ να τον έχω μαζί». Ακόμα ανέφερε πως ο Νίκος δεν πηγαίνει ακόμα σχολείο: «Ο Νίκος δεν πάει ακόμα σχολείο. Ήθελα να τον πάω από Σεπτέμβρη αλλά το ιδανικό λένε ότι είναι στα 2,5 χρόνια». Ενώ σε ερώτηση ακολούθου για το πως διαχειρίζεται τον προσωπικό της χρόνο και τον θηλασμό, απάντησε ότι: «Μετά από σχεδόν 16 μήνες έχουμε καταφέρει επιτέλους και μετά από αρκετές δυσκολίες, να κάνουμε ένα γεύμα την ημέρα. Ο Νίκος όταν έλλειπα στην δουλειά δεν το ζητούσε, μόνο όταν είμασταν μαζί αλλά πλέον το έχει δεχθεί ότι θηλάζουμε το βράδυ μόνο (δεν ήταν εύκολο)».

Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε στιγμή που προτιμούσε να μην έχει αυτήν την οικονομική άνεση, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση εξομολογήθηκε πως: «Όταν ήμουν μικρότερη είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση. Σήμερα όμως εστιάζω στην δυνατότητα που μου δίνει να προσφέρω βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη».

Ακόμα με αφορμή ερώτηση ακολούθου που την ρώτησε για το εάν της είναι εύκολο να κάνει νέες φιλίες ή εάν φοβάται ότι την προσεγγίζουν με κίνητρο, εξήγησε ότι: «Με ρωτούν πολλοί και μου κάνει εντύπωση! Καθόλου δεν με δυσκολεύει. Ξέρω τι αξίζω και τι έχω να προσφέρω σαν άνθρωπος, οπότε δεν είμαι καχύποπτη. Διαβάζω αρκετά εύκολα πια τους ανθρώπους και θεωρώ τους φίλους μου – μας την μεγαλύτερή μας ευλογία. Είμαστε οικογένεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ