Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Επίσημη εμφάνιση με την Μελίνα Νικολαΐδη

Στο πάρτι γενεθλίων του διάσημου κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου και του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη, που έγινε πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη.

Πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Γιαννέτος, που συνεργάζεται ως κομμωτής με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ, έκανε ακόμη ένα post στο προφίλ του στο instagram, προκειμένου να μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους του, στιγμές από τα γενέθλιά του. Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε, ποζάρει χαμογελαστός με την Δέσποινα Βανδή, τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Μελίνα Νικολαΐδη. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η κόρη της Δέσποινας Βανδή σε story στο instagram.

Οι τέσσερις τους ήταν, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Μάλιστα, βλέποντας τις άλλες φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο κομμωτής, μπορεί κάποιος να καταλάβει πως το ζευγάρι και η κόρη της τραγουδίστριας σίγουρα ξεχώριζαν στο πάρτι. Ο λόγος είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των παρευρισκόμενων είχαν επιλέξει το λευκό ως το βασικό χρώμα για τα λουκ τους, σε αντίθεση με τον Βασίλη Μπισμπίκη που φορούσε μαύρα και τις Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη που επέλεξαν εντυπωσιακά φορέματα σε αποχρώσεις του ροζ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ