Αντζελίνα Τζολί: Οξύθυμο παιδί ο Μπραντ Πιτ – Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο»

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ χρόνια μετά την απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια για μία σειρά από υποθέσεις. Μεταξύ άλλων, βρίσκονται στα “μαχαίρια” για την ιδιοκτησία του κτήματος και της οινοποιίας στην νότια Γαλλία.

Αντζελίνα Τζολί: Αποκαλύψεις για το πώς κατέρρευσε ο γάμος με τον Μπραντ Πιτ – Γιατί δεν τελειώνει ο δικαστικός πόλεμος

Η πρώην επενδυτική εταιρεία Nouvel που εκπροσωπούσε την ηθοποιό σε δικαστικά έγγραφα κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια σε πολυτελείς κατασκευές, όπως την ανακαίνιση της πισίνας και την δημιουργία ενός στούντιο ηχογράφησης.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αγόρασαν το Σατό Μιραβάλ το 2008 προς περίπου 28 εκατομμύρια δολάρια. Το 2021 μετά τον χωρισμό τους η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το ποσοστό 50% που κατείχε σε έναν Ρώσο ολιγάρχη. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της ηθοποιού, αυτή η πώληση έκανε την συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ χειρότερη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, στην μήνυση οι δικηγόροι εξηγούν ότι ο ηθοποιός συμπεριφερόταν σαν «οξύθυμο παιδί» και προχώρησε σε «ωμή αρπαγή χρημάτων». Επιπλέον κατηγορούν τον Μπραντ Πιτ που θέλει να παρουσιάζεται ως οινοπαραγωγός ότι «ασχολείται με ψευδαισθήσεις όχι χώμα και σταφύλια». Η εταιρεία υποστήριξε ότι ο Μπραντ Πιτ «ενεπλάκη σε όλο και πιο εξοργιστικές ενέργειες για την διατήρηση του ελέγχου» του οινοποιείου και του αφαίρεσε τα περιουσιακά στοιχεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ