Μαρία Κορινθίου: Η εξομολόγηση στον Γρηγόρη και η αποκάλυψη για την κόρη της

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” και μίλησε για όλα, μετά από πολύ καιρό.

Η συνέντευξη είχε γίνει πριν η Μαρία και ο Γιάννης νοσήσουν από κορονοϊό, γεγονός για το οποίο μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά με την ηθοποιό τις ημέρες που αντιμετώπιζε τα συμπτώματα του ιού. Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ότι και η κόρη της νόσησε τελικά από κορονοϊό.

Στα της συνέντευξης τώρα και της εξομολόγησης της Μαρίας Κορινθίου, η ίδια μίλησε για τη μεγάλη εσωτερική αλλαγή της. Συγκεκριμένα είπε: «Το καλοκαίρι ήταν περίεργο γιατί ενώ ήταν ήρεμο, αισθανόμουν μέσα μου μία πολύ μεγάλη αλλαγή». Και συνέχισε: «Είχα κλειστεί στον εαυτό μου αλλά με όμορφο τρόπο… Δεν είμαι ότι είμαι πλέον μία άλλη αλλά όσο μεγαλώνουμε, ανακαλύπτουμε και περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μας».

Η ηθοποιός μίλησε και για το πώς εκλαμβάνει διάφορα θέματα στη ζωή της: «Με ενοχλεί η ρουτίνα στα επαγγελματικά, δεν μου αρέσει να ‘βολευόμαστε’». Επίσης αναφέρθηκε και στην εικόνα της αλλά και για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει πλαστική: «Δεν έχω κάνει ακόμα πλαστική αλλά θεωρητικά θα κάνω στο μέλλον. Μεγαλώνουμε».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν τη Μαρία, όχι την Κορινθίου. Τώρα βγάζω πολύ έντονα τη Μαρία… «Είμαι στη φάση της ζωής μου που κάνω 100% αυτό που θέλω. Είμαι υπερβολικά επιλεκτική, γιατί θέλω να κάνω μόνο αυτά που με ευχαριστούν».

Η Μαρία Κορινθίου επίσης μίλησε για τον χαρακτήρα της: «Δεν κάνω εύκολα παρέες. Είμαι πολύ κοινωνική, αλλά είναι μετρημένοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή μου, στο σπίτι μου και την οικογένειά μου» .

Επίσης αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στη νέα γενιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει η υπερβολική απελευθέρωση στα παιδιά, τα ερεθίσματα στα Social Media είναι πολλά και χρειάζεται πολλή προσοχή».

Σε ό,τι αφορά την κόρη της, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Η Ισμήνη αγαπάει τους ηθοποιούς, γιατί μεγάλωσε σε αυτό το περιβάλλον αλλά δεν θεωρεί ότι είναι κάτι εξωπραγματικό, είναι μία δουλειά όπως όλες οι άλλες. Η Ισμήνη προς το παρόν θέλει να γίνει ηθοποιός. Θέλω να κάνει ό,τι λαχταράει η ψυχή της, αλλά δεν θέλω να καθησυχαστεί στην μετριότητα, θέλω να το σπουδάσει».

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την πικρία της και για τα σχόλια που δέχεται. Μία φωτογραφία της δίπλα στην εικόνα της Παναγίας, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, με τη Μαρία Κορινθίου να απαντά: «Προκαλώ, επειδή έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνω; Αυτή είμαι, αυτή είναι η εικόνα μου. Δεν ήμουν μέσα σε εκκλησία, ήμουν σε καφετέρια…

Είμαι πολλά χρόνια σ’ αυτό το χώρο, αν ήθελα να κάνω κάτι που θα συζητηθεί, ξέρω τον τρόπο για να το προκαλέσω, αλλά δεν το κάνω, δεν το θέλω».

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη Μαρία Κορινθίου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ