Θετική στον κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου – Τα νεότερα για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη

Mετά τον Γιάννη Αϊβάζη και η Μαρία Κορινθίου προσβλήθηκε από κορονοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνουν όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνα συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να έχει ανέβει.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος…”, έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

 

 

Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα για την υγεία του

Όπως είναι γνωστό ο σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται με κορονοϊό. Συνεργάτης της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” επικοινώνησε με τον ηθοποιό και μετέφερε τα όσα της είπε μέσα από το νοσοκομείο.

“Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η φωνή του ήταν τρεμάμενη. Με το ζόρι ο άνθρωπος μίλησε που είχαμε την τηλεφωνική επικοινωνία χθες. Δήλωσε πως είναι λίγο καλύτερα, βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο. Η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να τον δει από κοντά, λόγω του κορονοϊού και αναμένει να βγει ξανά, να πατήσει στα πόδια του ο άνθρωπος, γιατί ήταν μια περιπέτεια, η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα μα πάρα πολύ. Επειδή τον άκουσα στο τηλέφωνο, ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος”, τόνισε χαρακτηριστικά η συνεργάτης της εκπομπής.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αϊβάζης είναι εμβολιασμένος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ