Μαρία Καβογιάννη: Τι είπε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη νέα του σειρά «Ο δάσκαλος»

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαρία Καβογιάννη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, ενώ αποκάλυψε τα πάντα για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος».

«Ο Χριστόφορος νιώθω ότι είναι οικογένειά μου. Τον αγαπώ, τον λατρεύω τον Χριστόφορο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καβογιάννη.

Και συνέχισε: «Γελάω μαζί του. Είναι ευλογία να δουλεύεις με τον Χριστόφορο γιατί δεν είναι απλά δουλειά. Είναι κάτι πέρα από δουλειά. Είναι μια δημιουργία που δεν έχω λόγια να την περιγράψω. Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον Χριστόφορο».

Μαρία Καβογιάννη Χριστοφόρος Παπακαλιάτης

Μαρία Καβογιάννη: Τι είπε για τον ρόλο της στη σειρά «Ο Δάσκαλος».

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά «Ο Δάσκαλος», η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι “είμαι μια γυναίκα παντρεμένη με έναν άνθρωπο που είναι παραπάνω από το κανονικό κακοποιητικός. Έχει μια ολόκληρη ιστορία όλο αυτό. Συνδεόμαστε όλοι οι ήρωες μεταξύ μας».

Η Μαρία Καβογιάννη έκανε ειδική μνεία στους Παξούς, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς.

«Είναι ευλογία να δουλεύεις στους Παξούς. Έχω μεγάλη τύχη στη ζωή μου. Τα γυρίσματα γίνονται σε ένα σχολείο πάνω στη θάλασσα. Οι άνθρωποι του νησιού είναι τόσο καλοί, τόσο ευγενικοί και χαμογελαστοί» τόνισε

Στη συνέχεια η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για το «Τρίτο Στεφάνι», τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Κίτσου.

«Είχε μία θλίψη όλο αυτό που συνέβη», τόνισε αναφερόμενη στο κλείσιμο των θεάτρων λόγω κορονοϊού.

«Έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό όλοι. Το έργο έχει μια αισιοδοξία και δύναμη που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή. Βγαίνοντας από το θέατρο νιώθεις μια κάθαρση, μια λύτρωση. Δεν μου έχει τύχει ξανά να νιώσω τέτοια συναισθήματα για μία παράσταση» πρόσθεσε.

Το έργο σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον οποίο η ηθοποιός χαρακτήρισε σπάνιο σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Πάνω στη σκηνή στροβιλιζόμαστε γύρω γύρω και εναλλάσσονται οι εικόνες, οι σκηνές, εποχές», σημείωσε.

Μαρία Καβογιάννη: «Σαν να αρχίζουμε από την αρχή»

«Οι ηθοποιοί είναι αξιοθαύμαστα παιδιά, ταλαντούχα, με όρεξη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Την περασμένη σεζόν παίξαμε μόνο δύο εβδομάδες και μετά κλείσαμε.

Είναι από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν εν μέσω κορονοϊού. Είναι σημαντικό να σε στηρίζουν οι παραγωγοί. Φέτος είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Είναι σαν να αρχίζουμε από την αρχή», ανέφερε.

Όσο για το γεγονός ότι βρίσκεται στο ίδιο θεατρικό σανίδι με την Μαρία Κίτσου, είπε: «Είναι δώρο θεού. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που τα θαυμάζεις όλα. Νιώθω συγκίνηση που είμαι κοντά της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ