Μαρία Ιωαννίδου για Βαγγέλη Σειληνό: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και μου είπε ότι θα με σταματήσει από παρτενέρ του»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό και στην αντίδρασή του, όταν έμαθε για την σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό.

Μιλώντας για τον Βαγγέλη Σειληνό είπε: «Όταν έμαθαν οι γονείς μου ότι είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη Σειληνό, αντέδρασαν βίαια, διότι, ο Σειληνός είχε μάθει σε μια άλλη ζωή. Δεν μου μιλούσαν, δεν με δέχονταν στο σπίτι, δεν το ήθελαν τον Βαγγέλη. Ήρθε και με ζήτησε επισήμως, με λουλούδια και γλυκά. Ο Βαγγέλης Σειληνός με πίεζε και μου έλεγε «Ή θα με παντρευτείς και θα σε κάνω παρτενέρ μου ή αλλιώς δεν έχει».

Όταν έφυγα από το πατρικό μου έριξα πολύ κλάμα. Την πρώτη νύχτα του γάμου μας με τον Βαγγέλη Σειληνό έκλαιγα γοερά και με έστειλε στο σπίτι μου. Ο Βαγγέλης Σειληνός με ζήλευε πάρα πολύ και μετά ζήλεψε τον Φρέντυ Γερμανό που μπήκε στην ζωή μου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όταν έγινα ζευγάρι με τον Φρέντυ Γερμανό, ο Βαγγέλης Σειληνός μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και μου είπε ότι θα με σταματήσει από παρτενέρ του. Τελικά τον σταμάτησα εγώ. Δεν μου μιλούσε πάνω στην σκηνή, μια φορά επίτηδες με έσκασε κάτω σ’ ένα ακροβατικό. Μας παρακολουθούσε σε έξοδό μας με τον Φρέντυ Γερμανό, περίμενε δύο ώρες μέσα στο ταξί, έγινε χαμός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ