Μαρία Αντωνά: Συζητάμε με τον Άρη Σοϊλέδη την προοπτική του γάμου και του παιδιού

Συνέντευξη στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε την τηλεοπτική πραγματικότητα σε συνθήκες πανδημίας και εξήγησε ότι μπορεί να λείπει από το «Happy Day» αλλά… μένει σπίτι με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι ευτυχισμένη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Τώρα είσαι μόνη στην Αθήνα;

-Τώρα λείπω από την εκπομπή για μία εβδομάδα, γιατί είμαι σε καραντίνα. Έχει έρθει και ο Άρης για έναν – δύο μήνες, γιατί και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες έχουν παγώσει. Είμαστε σε καραντίνα οι δυο μας. Όλη μέρα μαγειρεύουμε κοτόπιτες, πίτες, pancakes.

Είναι εύκολη η σχέση από απόσταση;

– Ποτέ μία σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν και σχέσεις στις οποίες δεν υπάρχει απόσταση, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Εμείς το προσπαθούμε πολύ. Εγώ συνήθως τα Σαββατοκύριακα είμαι στο Βουκουρέστι, όταν ο Άρης δεν έχει αγώνες. Κι εκείνος, όταν έχει άδεια, έρχεται στην Αθήνα.

Ελπίζεις να πάρει μεταγραφή;

– Είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει. Το τι ακριβώς θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γίνει. Μπορεί το καλοκαίρι ο Άρης να βρίσκεται εκεί, μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Κάνεις όνειρα για κοινό μέλλον;

-Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας.

Πως θα περιέγραφες αυτή τη χρονιά μέχρι τώρα;

-Όσον αφορά τα επαγγελματικά, ήταν μία καλή χρονιά. Όσον αφορά τα προσωπικά, ήταν λίγο ανάμεικτη. Όχι για εμένα, αλλά για τον Άρη, που του έτυχαν πολλές δύσκολες στιγμές και τις περάσαμε μαζί. Ήταν περίεργη χρονιά και συνεχίζει να εξελίσσεται περίεργα λόγω της πανδημίας. Δεν ξέρουμε πως θα μας επηρεάσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ