Μάρα Μεϊμαρίδη: Η οργή της για τα social media – “Νιώθω ξανά τα ίδια συναισθήματα που είχα τότε με τη χούντα”

Για τον πόλεμο που δέχθηκε μέσω των social media μίλησε η Μάρα Μεϊμαρίδη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Να μου επιτρέψετε να πω κάτι σοβαρό. Ανησυχώ για το που μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Ο κόσμος είναι πολύ απομονωμένος, πολύ καταθλιπτικός και πολύ θυμωμένος. Θέλω να μιλήσω για τη γλώσσα, γιατί κατηγορήθηκα ότι χρησιμοποιώ άλλη γλώσσα από τη νεολαία σήμερα», είπε αρχικά.

«Η δική μου γενιά είναι η γενιά του Πολυτεχνείου. Είναι η γενιά που μάτωσε να φύγει η Χούντα και για να έχουμε ελευθερία του Λόγου. Εγώ έχω βιώσει Χούντα. Ήμουν φοιτήτρια και έχω βιώσει αυτό τον φόβο μην μιλήσεις, μην κάνεις, κλπ… και τότε ήταν άσχημα τα πράγματα. Είχε φυλακές, εξορία, ξυλοδαρμούς, αίματα. Εγώ ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, όχι την Παρασκευή που ήταν το τανκ, γιατί είχα πάει με ένα γκόμενο στα Λεγρενά… Αλλά Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη ήμουν εκεί. Γινόταν ένα πανηγύρι και ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, σηκώνομαι ένα πρωί, βιώνω τη σημερινή εποχή και νιώθω ξανά τα ίδια συναισθήματα που είχα τότε με την Χούντα από τα social media. Και λέω, εάν έφυγε η Χούντα τότε και εμείς ματώσαμε για να βγουν τα Twitter και να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, ας έμπαινε αυτό το τανκ και να μας σκότωνε όλους!», τόνισε.

«Τα social media είναι εξαιρετικά, γιατί μιλάω τσάμπα με την κόρη μου στην Αγγλία μέσω του messenger. Αλλά να βγαίνει ο καθένας και να επηρεάζει τους υπόλοιπους ανώνυμα, δεν είναι ελευθερία για μένα», είπε εξοργισμένη. «Το να βγαίνει ο καθένας, ο οποίος είναι καταθλιπτικός , κάθεται μέσα στο σπίτι του, δεν ξέρεις τι ψυχοφάρμακα έχει φάει, και να επηρεάζει τους υπολοίπους, ανώνυμα, αυτό για μένα δεν είναι ελευθερία, γιατί εγώ έχω βιώσει τα συναισθήματα της Χούντας», πρόσθεσε.

Η αγαπημένη παίκτρια του J2US μίλησε για την φιλανθρωπική διάσταση του σόου. «Είναι πολύ ωραίο show, ένα show ραμμένο για τον Νίκο Κοκλώνη. Δεν εχω κάτσει να μιλήσω μαζί του να δω τι προσωπικότητα είναι, αλλά έχει μία καρδιά 10 ετών παιδιού. Τι θέλει ένα παιδάκι 10 χρονών; Να παίξει», είπε για το J2US.

Η κ. Μεϊμαρίδη σημείωσε πως τέτοιες παραγωγές διαλέγουν τον κόσμο που θα συμμετέχει στο show: θα πρέπει να είναι στη δημοσιότητα και να έχουν ορισμένα ειδικά προσόντα.

«Το show είναι φιλανθρωπικό. Εγώ χτυπάω την πόρτα του συλλόγου τάδε και λέω πως έχω να σας δώσω ένα φάκελο με λεφτά. Εάν αυτός ο φάκελος έχει 7 ευρώ ή 700.000 ευρώ, είναι φιλανθρωπία. Εγώ εμφανίζομαι στο show και ο κόσμος παίρνει τηλέφωνα. Αυτά τα τηλέφωνα, αυτοί οι πόντοι, ήθελα να πάνε κάπου αλλού», ανέφερε.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ