Μανούσος Μανουσάκης για Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε, ας κοιτάξει τα δικά της»

Στην κάμερα της ψυχαγωγικής πρωϊνής εκπομπής του Open μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στην Παναγιώτα Βλαντή.

«Την επιστροφή για το “Τμήμα Ηθών” τη σκεφτόταν ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως τώρα την… ξεσκέφτηκε. Μας έγινε επίσημη πρόταση, μας ρώτησαν εάν μας ενδιαφέρει, είπαμε ότι μας ενδιαφέρει, πραγματικά μας ενδιέφερε, όχι μόνο ρομαντικά αλλά και διότι το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και από το παλιό “Ηθών” μέχρι σήμερα το έγκλημα έχει διαφοροποιηθεί πάρα πολύ. Όπως έχει διαφοροποιηθεί και η κοινωνία» είπε αρχικά, μιλώντας για το “Τμήμα Ηθών” και την επιστροφή που είχε ακουστεί ότι θα έκανε στην τηλεοπτική οθόνη.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη εξήγησε: «Για τον κύριο Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία. Τηλεοπτικά μονάχα καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει κάποια βάση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Δεν κατατέθηκε ποτέ ούτε μία αγωγή, ούτε μία μήνυση, ούτε διώχθηκε, ούτε δικάστηκε, μόνο κάποια λόγια».

Ενώ ερωτηθείς για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, απάντησε πως: «Ασφαλώς θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη, αν υπήρχε κάποιος ρόλος που θα θεωρούσα ότι θα μπορούσαμε να το χτίσουμε μαζί και να κάνουμε μία συνεργασία».

Τέλος για τα όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη, τόνισε ότι: «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή, δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο καθένας, αν έκανε καλά ο κόσμος που τον στηρίζει ή όχι. Ας κοιτάξει τα δικά της».

 

 

Υπενθυμίζεται πως η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “On Time” και την Ντονατέλλα Αδάμου, δήλωσε: «Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δεν ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ