Μανωλίδου: Έτσι ερωτεύτηκα τον Άδωνι

Μανωλίδου: Έτσι ερωτεύτηκα τον Άδωνι

Η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξομολογείται πώς προέκυψε ο έρωτας με τον Άδωνι Γεωργιάδη και περιγράφει το πρώτο ραντεβού τους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Τι σκέφτηκες όταν τον είδες πρώτη φορά απεναντί σου;

Επειδή παρακολουθούσα τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές εκπομπές που έκανε τότε και γνώριζα την αγάπη που είχε για τον αρχαίο πολιτισμό, σκεφτόμουν ότι αν συνεργαζόμασταν, το αποτέλεσμα θα ήταν εκρηκτικό. Ήμουν θαυμάστρια του Άδωνι πριν τον γνωρίσω.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Όχι. Η συνεργασία μας πραγματοποιήθηκε τελικά το 2002, γιατί μεσολάβησαν κάποια δικά μου επαγγελματικά ταξίδια, οπότε σε εκείνη την πρώτη συνάντηση μείναμε στα τυπικά. Ένα χρόνο μετά και αφού εγώ είχα χωρίσει, αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, βγήκαμε κάποιες φορές και κάπως έτσι προέκυψε ο έρωτας.

 

Θυμάσαι το πρώτο σας ραντεβού;

Ήταν σε ένα εστιατόριο στην Κηφισιά. Αλλά, παρόλο που μου πρότεινε να βγούμε, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα γινόταν κάτι μεταξύ μας. Πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί. Εκείνη την περίοδο ήμουν τόσο αγχωμένη με το θέμα του διαζυγίου και τόσο ψυχολογικά πιεσμένη που δεν ήμουν έτοιμη να μπω σε μια καινούργια σχέση. Αλλά ο Άδωνις με ξεκούρασε. Με βοηθούσε να ξεφεύγω από τα προβλήματα, να ξεχνάω τις έγνοιες μου. Χανόμασταν ώρες ατέλειωτες σε συζητήσεις για την αρχαία Ελλάδα, επισκεπτόμασταν αρχαιολογικούς χώρους, κάτι που κάνουμε ακόμα και τώρα.

Πάντα επιλέγαμε για τις διακοπές μας προορισμούς που έχουν αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

 

Πηγή: ΟΚ!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ