Μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε μοντέλα έξω από κλαμπ

Τούφα για τούφα δεν έμεινε από τα extension των δύο εντυπωσιακών Βρετανίδων που πιάστηκαν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί έξω από κλαμπ στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα.

Τα δύο μοντέλα αντάλλαξαν γροθιές και κλωτσιές, ενώ μαλλιοτραβήχτηκαν σε έναν άγριο καβγά που στήθηκε έξω από το κλαμπ στην Μπρατισλάβα, με το βίντεο να ανεβαίνει στα social media και να σοκάρει.

Η 26χρονη Crystal Foster πιάστηκε στα χέρια της με τη φίλη της Beth Adams, ενώ το πλήθος έξω από το κλαμπ ζητωκραύγαζε με το θέαμα, καθώς τα ανύπαρκτα φορέματά τους δεν έμειναν στη θέση τους, την ώρα του τρικούβερτου καβγά. Η Crystal, που έχει ποζάρει για το Playboy και έχει 110.000 ακολούθους στο Instagram, είπε πως αυτή και η Beth πληρώθηκαν για να δώσουν το “παρών” σε μία προωθητική εκδήλωση στο κλαμπ, όπου ξέσπασε ο άγριος καβγάς.

Οι θαμώνες επέλεξαν να παρακολουθήσουν το μαλλιοτράβηγμα και να μην παρέμβουν, καθώς οι δύο γυναίκες αντάλλασσαν μπουνιές και κλωτσιές ακόμη και στο κεφάλι.

Κάποια στιγμή, ένας άνδρας πλησίασε για να επιστρέψει μία ξανθιά περούκα που είχε εκσφενδονιστεί, αλλά οι δυο τους συνέχισαν απερίσπαστες τη συμπλοκή τους.

Η Crystal υποστηρίζει ότι ο καβγάς ξέσπασε αφού δέχθηκε επίθεση από τους πορτιέρηδες στο προωθητικό γεγονός. Είπε ότι ένας από αυτούς έγινε επιθετικός και χυδαίος απέναντι στην ίδια και άλλους καλεσμένους. Πρόσθεσε ότι άσκησε και σωματική βία καθώς τη χαστούκισε στο πρόσωπο και μετά έγινε ακόμη χειρότερο. Υποστήριξε ακόμη ότι όπως ο πορτιέρης της επιτέθηκε, διαλύθηκε το κινητό της Beth. Τότε ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσα στα δύο μεθυσμένα μοντέλα.

“Είμαστε μοντέλα, Ταξιδέψαμε μαζί. Ήταν τόσο πολύ μεθυσμένη και ο καβγάς ανάμεσά μας δεν έπρεπε να γίνει ποτέ!” πρόσθεσε και εξήγησε:

“Αλλά με έσπρωξε αφού είχα δεχθεί επίθεση επί πέντε λεπτά από άνδρες, και αντέδρασα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αρκετά!”.

Ο εκπρόσωπος του κλαμπ είπε σε σλοβακικό Μέσο: “Λόγω του γεγονότος πως ένας από τους ηθοποιούς άρχισε να επιτίθεται σωματικά σε καλεσμένους και εργαζομένους, που διασφαλίζουν την ασφάλεια εντός των χώρων της εταιρείας, σύμφωνα με τις διαδικασίες ασφαλείας, οι καλεσμένοι μας προστατεύονται κατά προτεραιότητας. Το προσωπικό ασφαλείας δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει εκτός των συμβεβλημένων χώρων”.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, αλλά η Crystal λέει ότι τότε πήγαν κατευθείαν στο αεροδρόμιο και πήραν την πρώτη πτήση για την πατρίδα τους.

Η Beth την επόμενη ημέρα ανέβασε ανάρτηση στο twitter, όπου έγραφε: “Ήταν εκπληκτικό ότι ανακρίθηκα σήμερα το πρωί από την αστυνομία, ιδιαίτερα όταν με ρώτησαν τι δουλειά κάνω για να ζήσω”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ