Maleesa Mooney: Το πτώμα του μοντέλου βρέθηκε σε ψυγείο – Είχε τους αστραγάλους και τους καρπούς δεμένους

Το πτώμα του μοντέλου από το Λος Άντζελες, Maleesa Mooney, βρέθηκε μέσα στο ψυγείο της, με το στόμα της κλειστό και τους καρπούς και τους αστραγάλους δεμένους μεταξύ τους, ενώ στον οργανισμό της βρέθηκαν επίσης ίχνη κοκαΐνης.

Το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες είχε κρίνει τον θάνατό της ως «ανθρωποκτονία» νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αλλά οι λεπτομέρειες για το πώς ανακαλύφθηκαν τα λείψανα της 31χρονης στο διαμέρισμά της στο κέντρο του Λος Άντζελες κυκλοφόρησαν σε έκθεση νεκροψίας αργά την Παρασκευή και ελήφθησαν από την The Post.

Οι ιατροδικαστές εντόπισαν τραύματα αμβλείας δύναμης στο πρόσωπο/κεφάλι, την πλάτη και το άνω αριστερό χέρι της Mooney.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης έδειξαν επίσης ότι είχε βενζοϋλεκγονίνη —έναν μεταβολίτη της κοκαΐνης— στο σύστημά της, καθώς και ένα μείγμα κοκααιθυλενίου και αιθανόλης.

«Οι τραυματικές κακώσεις αμβλείας δύναμης που παρατηρήθηκαν κατά την αυτοψία γενικά δεν θεωρούνται οξεία απειλητικές για τη ζωή από μόνες τους», σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας.

«Ωστόσο, με βάση τις συνθήκες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκε η 31χρονη, αυτά τα τραύματα υποδηλώνουν ότι πιθανότατα είχε εμπλακεί σε βίαιο σωματικό καβγά πριν από τον θάνατό της. Δεδομένου αυτού, ο ρόλος που μπορεί να έπαιξαν τα ναρκωτικά ή/και το αλκοόλ στον θάνατο της, είναι αβέβαιος», ανέφερε η έκθεση.

Η Mooney βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό South Figueroa στις 12 Σεπτεμβρίου, αφού η μητέρα της κάλεσε την αστυνομία για να κάνει «έλεγχο ευημερίας» στο μοντέλο, καθώς δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν μια λίμνη αίματος κάτω από το άψυχο σώμα της, το οποίο ήταν «σφηνωμένο στο ψυγείο».

Το μοντέλο ήταν δύο μηνών έγκυος

Η αδερφή του Mooney, το μοντέλο Jourdin Pauline, είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA ότι η αδελφή της ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πάντα ήθελε να γίνει μαμά.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδελφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», είπε.

Με βάση τα τραύματα αμβλείας δύναμης που βρέθηκαν σε όλο της το σώμα και την κατάσταση που βρέθηκε, οι ιατροδικαστές έκριναν τον τρόπο του θανάτου της ανθρωποκτονία. Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι το μοντέλο στραγγαλίστηκε.

Το iCloud της Mooney είχε μια ειδοποίηση που έδειχνε ότι κάποιος χρησιμοποιούσε τις συσκευές της, δείχνοντας στην οικογένειά της ότι ο δολοφόνος της προσπαθούσε να βάλει ενέχυρο το iPhone και το MacBook της,  είπαν στο ABC 7.

Είχε μετακομίσει στην πολυτελή πολυκατοικία μόλις τον περασμένο μήνα. Ο θάνατος της καλλονής προκάλεσε φόβο στους κατοίκους της περιοχής, ειδικά αφού ένα άλλο μοντέλο, η Nichole “Nikki” Coats, βρέθηκε επίσης νεκρή περίπου τρία μίλια μακριά στο δικό της διαμέρισμα στο Downtown LA μόλις δύο ημέρες πριν από τον Mooney.

Τα μέλη της οικογένειας του Coats φοβήθηκαν ότι η 32χρονη κόρη τους επίσης δολοφονήθηκε, αλλά μια έκθεση νεκροψίας που δημοσιεύθηκε πριν από δύο ημέρες έδειξε ότι πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης και αλκοόλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ