Μάκης Δελαπόρτας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσευχόμαστε για εκείνη» – Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού

Στην εντατική στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά το ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Σήμερα (3/10) ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για την σπουδαία ηθοποιό.

«Δυστυχώς την Κυριακή το μεσημέρι η κυρία Χρονοπούλου έμεινε για 2-3 ώρες μόνη της, λόγω του ότι η κυρία που την προσέχει βγήκε έξω και όταν γύρισε τη βρήκε πεσμένη, χτυπημένη στο κεφάλι. Ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο, την πήγαν στο νοσοκομείο, με ενημέρωσαν κι εμένα και αμέσως πήγα εκεί. Δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις της και από εκείνη τη στιγμή είναι στην εντατική. Περιμένουν να δούνε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της κι εμείς προσευχόμαστε γι’ αυτό» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Μαζί είμαστε εκεί δύο φίλοι της αγαπημένοι, ο Θωμάς Χούτας και ο Χάρης Παπαδόπουλος, η γυναίκα βεβαίως που την προσέχει. Η Μαίρη δεν έχει οικογένεια, στενούς συγγενείς πρώτου βαθμού, έχει όμως αγαπημένους φίλους που είμαστε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. Από 17 χρονών είμαι κοντά της, πάντα δίπλα μου, πάντα δίπλα της. Είναι οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος σημαντικός της ζωής μου.

Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μας δεν είναι πάντα οι συγγενείς εξ’ αίματος, είναι και οι φίλοι μας. Και για εμένα κάποιοι άνθρωποι και ειδικά με αυτούς που εγώ μεγάλωσα και ταξίδεψα τόσα χρόνια μέσα από το πανί της μεγάλης οθόνης είναι για εμένα οι πολύ πολύ δικοί μου άνθρωποι. Και κάθε φορά που συμβαίνει έτσι κάτι δυσάρεστο, πραγματικά ξεριζώνομαι» πρόσθεσε.

«Να είναι δυνατή, να ανταπεξέλθει για ακόμη μια φορά. Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην υγεία της. Θέλω να πιστεύω πως και σε αυτήν θα είναι παλικάρι, όπως πάντα. Εξάλλου η Μαίρη ήταν και από τις περιπτώσεις που πραγματικά σηκώθηκαν στα πόδια τους και πέρασαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μετά από 20 χρόνια μεγάλων προβλημάτων υγείας. Πως η ζωή δεν τελειώνει ποτέ αρκεί εμείς να είμαστε δυνατοί και να θέλουμε να την διεκδικούμε» εξήγησε στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Και η Μαίρη διεκδίκησε τη ζωή της τα τελευταία χρόνια και έζησε και πολύ ωραία. Σχεδίαζε και θέατρο το χειμώνα. Ήδη είχε κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση στο σίριαλ του κυρίου Τσαφούλια. Σχεδίαζε πολλά. Να γράψει ένα τραγούδι. Ήταν ενεργή. Ήταν ξανά ενεργή. Και ήταν και πολύ όμορφη. Δηλαδή στεναχωριέμαι γι’ αυτό πάνω από όλα, το ότι η Μαίρη ήταν πολύ καλά τελευταία. Ήταν αναπάντεχο, πραγματικά, ήταν αναπάντεχο» σημείωσε.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς όλων μας. Δεν είναι απλά φίλοι δικοί μου ή κάποιον άλλων φίλων. Είναι οικογένεια όλης της Ελλάδας» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ