Μάικλ Τζάκσον: Αγνώριστος ο μικρότερος γιος του σε μία σπάνια συνέντευξη

Από τη στιγμή που ο βασιλιάς της pop Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή, στις 25 Ιουνίου 2009, ο μικρότερος γιος του Μπλάνκετ ήταν εκείνος που είχε απασχολήσει ελάχιστα τα ΜΜΕ σε σχέση με την αδελφή του Πάρις και τον μεγαλύτερο αδελφό του Πρινς.

Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του στον Τύπο ή στα social media ή διαβάζουμε κάτι σχετικά με τον ίδιο. Την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν σε φωτογραφία στην αποφοίτηση του μεγαλύτερου αδελφού του Πρινς.

Πρινς και Μπλάνκετ

Ο Μπίτζι Τζάκσον, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Πρινς Μάικλ Τζάκσον ο Β, πλέον είναι 19 ετών και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το μικρό αγοράκι που είδαμε στην κηδεία του πατέρα του, όπως φάνηκε και σε μία σπάνια συνέντευξη που έδωσε.

Μάικλ Τζάκσον Μπλάνκετ Πάρις

Ο Μπίτζι Τζάκσον μίλησε στο Good Morning Britain για την κλιματική αλλαγή με αφορμή τη Νύχτα Θρίλερ στο πλαίσιο του πάρτι Χάλογουιν που διοργάνωσε ο αδελφός του Πρινς, ενώ ο 19χρονος είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για την κληρονομιά του θρυλικού πατέρα του, Μάικλ Τζάκσον. Αυτή είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις του Μπίτζι.

 

Όπως είπε: “Αυτό το σπίτι και το στούντιο έχουν μεγάλη ιστορία… Ο καθένας μας θέλει να κάνει πράγματα που οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν και ελπίζουμε να ωφελήσουν τη ζωή τους” και πρόσθεσε: “Μερικές φορές έμπαινα στο δωμάτιο του μπαμπά μου καθώς εκείνος ετοιμαζόταν για κάτι και τον παρακολουθούσα. Ήταν καλός χορευτής, ήταν πολύ καλός χορευτής.

Μάικλ Τζάκσον Μπλάνκετ

Μάικλ Τζάκσον Μπλάνκετ

Δεν μπορώ να τραγουδήσω ή να χορέψω… Δεν είμαι ο τύπος του ατόμου που χορεύει και τραγουδά. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σκηνοθέτης γιατί είναι διασκεδαστικό. Φτιάχνω μικρές ταινίες όταν είμαι στο σπίτι με ξαδέλφια και φίλους και διάφορα πράγματα. Ο μπαμπάς είπε ότι θα ήταν ωραίο, οπότε ακολούθησε ό,τι θέλεις να κάνεις”.

Μάικλ Τζάκσον παιδιά

Μάικλ Τζάκσον παιδιά

Μάικλ Τζάκσον Μπλάνκετ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ