MAD VMA: Η αόρατη κονσόλα του dj έκανε τα social media να κλάψουν από τα γέλια – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από ξύλο μετά μουσικής, η χθεσινή εκδήλωση των MAD VMA είχε και αόρατη κονσόλα… μετά μουσικής. Μάλλον για να είμαστε ακριβείς δεν είχε κονσόλα. Τουλάχιστον έκανε τα social media να κλάψουν από τα γέλια, μόλις λίγα λεπτά μετά τον καβγά των τράπερ που μας εξόργισε όλους. Βέβαια την ίδια ώρα λίγα ναυτικά μίλια νοτιότερα, η εικόνα του παθιασμένου Σταύρου Ξαρχάκου μας έκανε να νιώθουμε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Το όνειρο κάθε παιδιού που θέλει να γίνει dj στο σπίτι του, αλλά οι γονείς του δεν του παίρνουν τα κατάλληλα μηχανήματα έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Να μπορεί για παράδειγμα ένα πεντάχρονο παιδί να παίξει με την κονσόλα, να κάνει μίξεις, σκρατσαρίσματα και να δίνει τον ρυθμό χωρίς όμως να έχει κονσόλα. Να το κάνει για παράδειγμα σε ένα τραπέζι ή σε ένα θρανίο ή ακόμη και στον… αέρα. Θα είναι σαν να έχει κονσόλα, αλλά… δεν θα έχει!

Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσαν όσοι είδαν τον γνωστό dj Valentίνο να παθιάζεται και να τα δίνει όλα στη σκηνή της εκδήλωσης των Mad VMA. Με το ένα χέρι στον αέρα και με το άλλο να αλλάζει τα πολύχρωμα κουμπάκια της κονσόλας. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μόνο που όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε κονσόλα. Απλά μια ξύλινη επιφάνεια που ο dj έκανε πως έπαιζε μουσική. Ο ορισμός του playback σε ένα στιγμιότυπο που μάλλον ποτέ δεν έχουμε δει.

Όπως είναι φυσικό, τα βιντεάκια που αποδείκνυαν τη αόρατη κονσόλα έκαναν τον γύρο των social media με τα σχόλια να πέφτουν βροχή και να προκαλούν γέλιο…

Το συγκεκριμένο γεγονός έδωσε την αφορμή στο LubenTV να κάνει ένα από τα γνωστά σαρκαστικά βίντεο του. Αν και η πραγματικότητα μάλλον ξεπέρασε την τέχνη…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ