Λούρδη Λεόν: H κόρη της Μαντόνα ποζάρει με την Ριάνα για τη νέα καμπάνια εσωρούχων

Και πρόκειται για μια καμπάνια φωτιά. Η Λούρδη Λεόν έκανε το ντεμπούτο της για τη SavageXFenty τον προηγούμενο Σεπτέμβριο όταν περπάτησε και χόρεψε στην πασαρέλα φορώντας ένα latex εσώρουχο από την κολεξιόν του brand.

Αυτήν τη φορά, επιστρέφει για να κάνει την καμπάνια του Αγίου Βαλεντίνου λίγο πιο hot απ’ ότι περιμέναμε, αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.

@denisleupold

Η Λούρδη έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της, Μαντόνα, ξέρει καλά να παίζει με τον φακό με… προκλητικό τρόπο. Φυσικά είναι και αυτό ένα ταλέντο! Και το πιο κατάλληλο θα λέγαμε, για μια καμπάνια εσωρούχων και δη για την γιορτή των ερωτευμένων.

Οι δύο σταρ, κρατηθείτε, θα ποζάρουν και μαζί και αναμένεται το θερμόμετρο να χτυπήσει κόκκινο. Το όνομα της καμπάνιας “Love on the Edge” και τα κορίτσια φαίνεται ότι θα το φτάσουν στα άκρα.

Instagram @lourdesleon
Instagram @savagexfenty

Αυτή είναι η πρώτη φωτογράφιση μετά την ανακοίνωση της Ριάνα να ανοίξει και φυσικό κατάστημα στο Las Vegas, με την πόλη του Los Angeles, του Houston, της Philadelphia και της DC να ακολουθούν. Κόκκινα Lace’ d up εσώρουχα ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την Rihanna και την Lourdes. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο hot;

@dennisleupold

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ