Survivor: “Πόλεμος” με μπηχτές και ειρωνίες ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη

Ο Γιώργος Κατσαούνης έβαλε τέλος στο ειδύλλιο με την Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor έπειτα από το σοκ που έπαθε όταν την άκουσε να περιμένει με αγωνία μήνυμα από τον Τζον.

Ο “πόλεμος” μεταξύ των δύο παικτών συνεχίζεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Σε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Μυριέλλα Κουρεντή εμφανίζεται να λέει πως είναι από διαφορετικούς κόσμους με τον Γιώργο Κατσαούνη. Πως αυτό που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους ήταν πλατωνικό και ότι η αληθινή της δύναμη είναι εκεί έξω, εννοώντας τον μουσικό Τζον Λυγνό.

Από την μεριά του ο Γιώργος Κατσαούνης εμφανίζεται ιδιαίτερα σκεπτικός. “Δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Μυριέλλα σε καμία περίπτωση γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε”.

“Ο καθένας το δρομάκι του” λέει εκνευρισμένος ο παίκτης των Μαχητών.

 

Survivor: Έγινε έξαλλος με την Μυριέλλα Κουρεντή – “Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν τα σηκώνει τα δίπορτα”

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Κατσαούνης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, βλέποντας την ανυπομονησία που είχε η Μυριέλλα Κουρεντή να βρει μήνυμα του Τζον στο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor. Έτσι ο παίκτης των Μαχητών αποφάσισε να τελειώσει το ειδύλλιο με την ηθοποιό.

Όταν βρέθηκαν όλοι μαζί στον χώρο πριν από το έπαθλο φαγητού, ο παίκτης των Μαχητών άρπαξε την ευκαιρία και άνοιξε τη συζήτηση, λέγοντας:

“Καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο, αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας. Δεν μου αρέσει καθόλου, είναι σαν να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον Τζον που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας κλείσει εδώ. Δεν έγινε παρεξήγηση και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου δια τρία. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά επειδή είμαι πονηρός σε αυτά, πάω στοίχημα ότι δεν πέφτω έξω».

Από την πλευρά της η Μυριέλλα Κουρεντή ζήτησε από την παραγωγή ένα λεπτό για τους δυο τους, για να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος. “Έχει παρεξηγήσει τη σχέση μου με τον Τζον και κάνει λάθος σε αυτά που λέει και κάποια στιγμή θα τα μετανιώσει αυτά που λέει” ανέφερε η ηθοποιός. Ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν της άφησε περιθώρια και ήταν αμετακίνητος.

Δείτε εδώ αναλυτικά όσα έγιναν ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ