Μαντόνα: Κόντρα με τον 50 Cent για τις προκλητικές πόζες στο instagram

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Μαντόνα και τον 50 Cent με αφορμή τις προκλητικές πόζες που ανέβασε η βασίλισσα της pop πριν από μέρες στο instagram.

Ο ράπερ συνέκρινε μία από τις φωτογραφίες της Μαντόνα με ένα σπίτι που πέφτει πάνω στην κακιά μάγισσα της Ανατολής στον “Μάγο του Οζ” και έγραψε: “Ό,τι πιο αστείο!.. Αυτή είναι η Μαντόνα κάτω από το κρεβάτι και προσπαθεί να το παίξει “like a virgin” στα 63″.

Η Μαντόνα επανήλθε στο instagram και σε ένα story έδωσε την απάντησή της στον ράπερ προειδοποιώντας τον ότι το παράκανε.

Ανέβασε μια παλιά φωτογραφία της στην αγκαλιά του 50 Cent με τη λεζάντα: “Εδώ είναι ο 50 Cent που υποκρίνεται τον φίλο μου. Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις άσχημα για εμένα! Μάλλον προσελκύεις την προσοχή στη νέα σου καριέρα προσπαθώντας να ταπεινώσεις άλλους στα social media.

Η χαμηλότερη επιπέδου επιλογή που μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις που δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ ούτε θα διασκεδάζεις τόσο πολύ όταν θα είσαι στην ηλικία μου” έγραψε η Μαντόνα στο story της.

Μαντόνα - 50 Cent

Στη συνέχεια ο 50 Cent έδωσε νέα απάντηση, με την οποία έτεινε κλάδο ελαίας στη “βασίλισσα της pop”: Πρέπει να πλήγωσα τη Μαντόνα, πήγε και ξέθαψε μία παλιά φωτογραφία του 2003 από το MTV. Λυπάμαι, δεν είχα πρόθεση να σε πληγώσω. Δεν ωφελούμαι από αυτό με κανέναν τρόπο. Είπα ό,τι πίστευα όταν είδα τη φωτογραφία… Ελπίζω να δεχθείς τη συγγνώμη μου” Ωστόσο, ακόμη είναι άγνωστο αν η Μαντόνα πείστηκε από την απολογία του.

50cent

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ