Τέσσερις λόγοι για να λατρέψετε τα φουσκωτά μανίκια

Όσο πιο φουσκωτά τόσο το καλύτερο… αυτό είναι το μότο που φαίνεται να ακολουθεί ο χώρος της μόδας. Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε όλο και περισσότερα puffy κομμάτια να πρωταγωνιστούν στις νέες συλλογές των κορυφαίων οίκων μόδα, σύμφωνα με το instyle.

Μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα και πανωφόρια: τα πάντα έχουν πλέον oversized sleeves. Και ενώ αυτή η τάση μας θυμίζει το παρελθόν, λόγω της έντονης παρουσίας της στα αναγεννησιακά ντυσίματα, οι fashionistas μας αποδεικνύουν ότι είναι πιο φρέσκια από ποτέ. Αν λοιπόν δεν την έχετε ήδη υιοθετήσει, ακολουθούν πέντε λόγοι που σίγουρα θα σας πείσουν να λατρέψετε τα φουσκωτά μανίκια.

Οι σχεδιαστές μόδας τα αγαπάνε

Τα διασημότερα fashion brands έχουν εντάξει τα puffy sleeves στις συλλογές τους και, μάλιστα, το έκαναν με τον πιο φρέσκο τρόπο. Από Miu Miu και Alexander McQueen έως και Paco Rabanne, Fendi και Rodarte όλοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρωτοποριακό trend.

Miu Miu
Rodarte

Προσθέτουν απευθείας στιλιστικούς πόντους σε κάθε look

Εάν σας αρέσει να κρατάτε το στιλ σας minimal, αλλά θέλετε συγχρόνως να τραβήξετε την προσοχή, τότε η ιδανική λύση είναι τα φουσκωτά μανίκια. Φορώντας ένα t-shirt με puffy sleeves και συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σας τζιν και άνετα sneakers, καταφέρνετε να είστε τόσο in style όσο και comfy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends)

Προσδίδουν ρομαντισμό

Όπως προαναφέραμε, τα φουσκωτά μανίκια είναι άμεσα συνδεδεμένα με την Αναγέννηση. Μπορεί ιστορικά να μην ήταν μια ρομαντική περίοδος, αλλά τα ρούχα τους ήταν σίγουρα παραμυθένια. Διαλέγοντας κομμάτια με puffy sleeves, καταφέρνουμε να φέρουμε την αναγεννησιακή αισθητική στο σήμερα. Παστέλ αποχρώσεις, δαντέλα και floral μοτίβα ταιριάζουν ιδανικά σε τέτοιες εμφανίσεις.

… και ταυτόχρονα δυναμικότητα

Τα φουσκωτά μανίκια δημιουργούν την αίσθηση των έντονων ώμων στη σιλουέτα μας. Αυτό το στοιχείο συνδέεται με τη δυναμικότητα, οπότε η εικόνα μας γίνεται πιο edgy και τολμηρή. Εξαρτάται, φυσικά, από το styling που θα κάνουμε και τον τρόπο που θα συνδυάσουμε τα κομμάτια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends)


Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ