Συνέντευξη στο κανάλι του Παντελή Τουτουντζή στο Youtube, παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής. Ένα απόσπασμα από αυτή, προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη του, Κόνι Μεταξά, την οποία χαρακτήρισε ως «το μεγαλύτερο σουξέ της ζωής μου».
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά, στη διάρκεια της κοινής τους ζωής, απέκτησαν ένα παιδί, την ηθοποιό και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 10 Φεβρουαρίου του 1991.
Μιλώντας για την Κόνι Μεταξά, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης ανέφερε πως: «Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Ζήλευα την Βίσση, την Άντζελα, όλους τους καλλιτέχνες που είχαν κάνει παιδιά, και εγώ δεν είχα ένα παιδάκι. Ευχαριστώ τη Ζώζα που μου έδωσε αυτό το δώρο, αυτό το σουξέ της ζωής μου. Το μεγαλύτερο σουξέ της ζωής μου!».
«Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»
Ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την κόρη του, και συνεχίζοντας είπε ότι: «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Το ξέρει, της το έχω πει και αυτό είναι όμορφο. Θέλω όλοι οι γονείς αν γίνεται ποτέ να μην χωρίζουν, ποτέ να μην είναι μακριά από τα παιδιά τους ακόμα και αν χωρίσουν.
Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα, οι δικοί μας εγωισμοί φταίνε. Τα παιδιά θέλουν τους γονείς, τους θέλουν μαζί. Ας έχουν χωρίσει, πάλι τους θέλουν μαζί. Πάντα θέλουν τα παιδιά να είναι εκεί οι γονείς τους. Θέλουν αγάπη τα παιδιά!».
