Λευκό jean: 7 φρέσκοι τρόποι για να φορέσετε το απόλυτο παντελόνι της καλοκαιρινής σεζόν

Ίσως, το λευκό παντελόνι να είναι το ένα και μοναδικό μακρύ παντελόνι του καλοκαιριού που παρά τη ζέστη δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα. Το fashion item που υποδέχεται την άνοιξη με τον πιο στιλάτο τρόπο. Το jean που θέλουμε να φοράμε καθημερινά, πρωί βράδυ, και που λατρεύουμε περισσότερο κι από το κλασικό blue denim παντελόνι. So chic και καθαρό, φέτος θα το «λιώσουμε», στην κυριολεξία. Κι αν χρειάζεστε μερικά φρέσκα styling tips για να ανανεώσετε την εικόνα σας με πρωταγωνιστή το λευκό jean, εμείς, σας χαρίζουμε 6 και μια extra συμβουλή: διατηρήστε την καθαρότητα, είναι αυτή που το κάνει τόσο ελκυστικό.

Πως θα το φορέσουμε:

@thestylestalkercom

Απλά και καθαρά: flat και loose, με ένα κλασικό white φανελάκι με τιράντα και καλοκαιρινά σανδάλια. Αφήστε για λίγο τα έντονα χρώματα και τις υπερβολές και επενδύστε στη δύναμη του λευκού που κάνει κάθε outfit τόσο τέλειο, ακόμα κι αν βασίζεται σε basic κομμάτια.

@streetrends

Με σέξι κορμάκια: αυτού του είδους τα top έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας, λόγω του ευκολοφόρετου χαρακτήρα τους. Τα φοράμε με τα πάντα και γιατί όχι και με το αγαπημένο μας λευκό denim. Επιλέξτε κορμάκια με σέξι ανοίγματα, φορέστε statement mules και θα έχετε στο λεπτό μια fashion καλοκαιρινή εικόνα.

@thestyleograph

Σε total outfit: δηλαδή λευκό denim συνδυασμένο με επίσης, λευκό denim. Ένα total set κλέβει πάντα τις παραστάσεις και είναι έτοιμο να το φορέσετε, χωρίς να ψάχνετε για ώρες με τι να το συνδυάσετε. Επίσης, μπορείτε κάλλιστα να βάλετε και χρώμα και να φτιάξετε ένα total denim outfit που θα διαφέρει, κρατώντας ωστόσο το λευκό παντελόνι που τόσο αγαπάμε.

@thestylestalkercom

Λευκό denim σε ολόσωμη φορά: η πιο chic και εύκολη επιλογή για να φορέσετε το λευκό jean. Μια ολόσωμη φόρμα δεν χάνει ποτέ. Αντίθετα, ο badass χαρακτήρας της την κάνει να δείχνει πάντα καινούργια και αψεγάδιαστη, σαν να την φοράτε για πρώτη φορά. Το must-have item της σεζόν.

@streetrends

Με French style: και ζακετάκι σε neutral αποχρώσεις κατά προτίμηση που θα διατηρήσουν την κλασική αξία του λευκού jean. Ο casual αλλά ταυτόχρονα κομψός χαρακτήρας του συγκεκριμένου παντελονιού, είναι κατάλληλος για να δημιουργήσετε τα πιο άψογα σύνολα, με βασικά all-time-classic κομμάτια και να εντυπωσιάσετε με την παριζιάνικη αισθητική σας.

@streetstylepoint

Λευκή βερμούδα: γιατί καταλαβαίνουμε ότι κάποιες από εσάς, τη ζέστη δεν την αντέχετε. Θέλετε τον αέρα σας και ελαφριά ρούχα που αναπνέουν και δεν σας κάνουν να ιδρώνετε. Δεν είναι ανάγκη λοιπόν, να αποχωριστείτε το λευκό, τόσο στιλάτο jean, παρά μόνο να το φορέσετε σε βερμούδα. Ένα αέρινο πουκάμισο, ένα ζευγάρι mules και είστε έτοιμες για μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά, δροσερές και in style.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ