Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ποτέ δεν παντρευτήκαμε με την επί 30 χρόνια σύντροφό μου

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στην σειρά “Ο Παράδεισος των κυριών“, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Για τον ρόλο του στο νέο σίριαλ του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» και τις ομοιότητες με τον προηγούμενο ρόλο του στην σειρά «Σασμός» τόνισε: «Ο Βλάσης Καραπάνος και ο Χριστόφορος Μπουραντάς έχουν ένα κοινό: την αγάπη για τα παιδιά τους. Ο Καραπάνος είχε μια τεράστια αγάπη και μια φοβερή ιστορία πίσω από το παιδί του, ο Μπουραντάς αισθάνομαι ότι έχει μια αθωότητα με την έννοια ότι ενώ θα τον έλεγες λίγο παλιομοδίτη, έχει ένα στοιχείο μέσα του καθαρότητας που τον κάνει να είναι ανοιχτός σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του».

Όσον αφορά στην συνεργασία του με τον Αργύρη Πανταζάρα είπε: «Στον «Παράδεισο των κυριών» θέλει να γίνει γαμπρός μου, αλλά εγώ δεν θέλω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και κάποια στιγμή ενδεχομένως να τον θελήσω».

Σχετικά με τον ρόλο του στον «Σασμό» είπε: «Ήταν ένα ρόλος πολύπλοκος, σύνθετος που θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα».

Για την κόρη του ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι ήμουν καταπιεστικός μπαμπάς, αλλά η κόρη μου το πιστεύει σίγουρα. Όταν κάνεις ένα παιδί λες’ θέλω να είμαι ο πιο μοντέρνος πατέρας που έχει υπάρξει’. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, δεν είναι τόσο απλό».

Αναφορικά με την επί 30 χρόνια σύντροφό του ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ποτέ δεν παντρευτήκαμε. Αν δεν υπήρχε ο covid ενδεχομένως να μην κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε. Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω πρόταση γάμου».

Ακολουθεί το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ