Kylie Jenner: Θα λανσάρει το δικό της baby brand

Η 23χρονη self made δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner, δεν παύει να μας εντυπωσιάζει με την επαγγελματική της πορεία. Ξεκινώντας από τα καλλυντικά Kylie Cosmetics, γνώρισε τεράστια επιτυχία με το πρώτο της brand. Συνέχισε το χτίσιμο της “αυτοκρατορίας” της με το Kylie Skin, που σχετίζεται με skin care προϊόντα. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός baby brand, που ονομάζεται Kylie Baby.

Την περασμένη Τετάρτη, η Jenner πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της, Stormi. Αυτό σαν γεγονός δεν μας ξάφνιασε, καθώς η social media star συνηθίζει να μοιράζεται οικογενειακές στιγμές με τους ακολούθους της. Ωστόσο, βλέποντας την περιγραφή, καταλάβαμε ότι δεν είναι μία απλή ανάρτηση.

Πρόκειται για την ανακοίνωση του λανσαρίσματος του ολοκαίνουριου brand της. Στο caption της έγραψε ” Κάνοντας μπάνιο με το @kyliebaby”, ταγκάροντας ένα λογαριασμό που δεν έχει ακόμη φωτογραφίες. Έχει όμως καταφέρει ήδη να αποκτήσει 554 χιλιάδες followers.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει. Πάντως πέρσι είχε γίνει γνωστό ότι η Kylie Jenner είχε κατοχυρώσει το όνομα Kylie Baby, για τον τομέα των προϊόντων σώματος. Αυτό περιλαμβάνει ενυδατικές, λοσιόν, baby oils αλλά και κούνιες, καρότσια, τσάντες μαμάς, μωρουδιακά μπουκάλια και ρούχα.

Πηγή: instyle.gr

Exit mobile version