Κόβει ξανά την ανάσα η Δέσποινα Βανδή – Το backstage βίντεο από τις πρόβες με τα αποκαλυπτικά ρούχα της Κριθαριώτη

Οι στυλιστικές επιλογές που έχει κάνει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον Γιώργο Σαμπάνη,  έχουν σχολιαστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Ένα βίντεο – backstage από τις πρόβες της τραγουδίστριας στο ατελιέ της ανέβασε στο Ιnstagram η γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Όπως βλέπετε, η Δέσποινα Βανδή κόβει την ανάσα και στις πρόβες, εκτός από την πίστα. Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και το αψεγάδιαστο κορμί που διατηρεί και το οποίο αναδεικνύεται μέσα από τις ονειρεμένες δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζεσαι με καλλιτέχνες που ξεπερνούν τα όρια και είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή για τις εμφανίσεις της στο Votanikos Live Stage στην Αθήνα ήταν μια δουλειά που εξελίχθηκε, από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, και η οποία μου άρεσε πολύ. Θα έρθουν πολλά ακόμα: μείνετε συντονισμένοι κάθε Σαββατοκύριακο στο καλύτερο ελληνικό πάρτι της αθηναϊκής σκηνής»  έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη.

Δίχασε η αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, την αποθεώνουν κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα, ενώ κολακευτικά είναι και τα περισσότερα σχόλια στο διαδίκτυο. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ακραίες και εκκεντρικές τις επιλογές της, φτάνοντας στο σημείο να θέσουν και θέμα ηλικίας.

Η Σήλια Κριθαριώτη είχε απαντήσει πριν από λίγες μέρες για το θέμα, γράφοντας: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει». Όμως σήμερα ένα νέο σχόλιο που παρομοίαζε τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή με… αποκριάτικες στολές, προκάλεσε την αντίδραση της σχεδιάστριας.

«Από τώρα καρναβάλι;» έγραψε χρήστης του Instagram.

Η απάντηση της Σήλιας Κριθαριώτη για τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή

«Ακριβώς κυρία μου σ’ αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους που  θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής.

Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse. Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση.

Η μόδα εξελίσσεται, δεν μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει» έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια, απαντώντας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ