Καθαρίζει σπίτια φορώντας μόνο τα λαστιχένια γάντια της – «Μου αρέσει να είμαι γυμνή και είπα θα το δοκιμάσω»

Η Lottie Rae εργάζεται ως καθαρίστρια σε σπίτια. Όταν όμως καθαρίζει, δεν φοράει τίποτε άλλο πέρα από τα λαστιχένια κίτρινα γάντια της.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο περίεργο πράγμα στη δουλειά της 32χρονης η οποία αμείβεται με 61 δολάρια την ώρα για να καθαρίζει γυμνή τα σπίτια των πελατών της.

Παρόλο που η Rae ξεκαθαρίζει στους πελάτες της ότι βρίσκεται σπίτι τους μόνο για να καθαρίσει, ορισμένοι άνδρες πιστεύουν ότι μπορούν να «κερδίσουν» και κάτι παραπάνω όπως σεξουαλικές χάρες.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι ανατριχιαστικοί – λίγοι από τους άνδρες πελάτες οι οποίοι κλείνουν ραντεβού για καθάρισμα υποθέτοντας ότι θα πάρουν και κάτι άλλο», είπε η Rae στο Southwest News Service.

«Είμαι ξεκάθαρη ότι είμαι εκεί απλώς για να καθαρίσω, αλλά λένε ότι άλλες καθαρίστριες έχουν κάνει στριπτίζ ή μασάζ».

Η Rae, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «ελεύθερο πνεύμα», ανέλαβε αυτή την περίεργη δουλειά το 2017 για να βγάλει κάποια επιπλέον χρήματα, λέγοντας ότι «δεν θα το έκανε» αν δεν υπήρχε το «οικονομικό κίνητρο».

«Πάντα ψάχνω τρόπους να βγάλω επιπλέον χρήματα και μου αρέσει πολύ να είμαι γυμνή, οπότε σκέφτηκα “εντάξει, θα το δοκιμάσω”», εξήγησε.

Ωστόσο, η Rae τρόμαξε με την πρώτη δουλειά που έκλεισε, στην οποία δεν πήγε ποτέ τελικά γιατί έψαξε το σπίτι στους Χάρτες της Google και είδε πως «ήταν πίσω από ένα δάσος».

«Στην πορεία σκέφτηκα ότι “μπορώ να το κάνω αυτό” και άρχισα να δέχομαι δουλειές», είπε. «Έχω γνωρίσει κάθε λογής ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε.

Ενώ οι νεότεροι άντρες με «οικονομική άνεση» θέλουν να «δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό», άλλοι πιστεύουν ότι η δουλειά της καμαριέρας είναι ερεθιστική. Ένας πελάτης της μάλιστα άνοιξε την τηλεόρασή του και έβαλε πορνό ενώ εκείνη καθάριζε το σπίτι του.

Εκτός από κάποιους «ανατριχιαστικούς» άντρες, μερικοί από τους πελάτες της θέλουν απλώς παρέα ή κάποιον για να «αράξουν» μαζί, γυμνοί.

Ένας από τους τακτικούς άνδρες πελάτες της είναι γυμνιστής. «Είναι ήδη γυμνός όταν μπαίνω μέσα, πίνουμε έναν καφέ και παίζω με τον σκύλο του και μετά ξεκινάω τη δουλειά», είπε.

«Οι πελάτες επίσης γδύνονται. Μερικοί από αυτούς είναι πολύ νευρικοί στην αρχή και κρατούν τα ρούχα τους μέχρι να αποκτήσουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να τα βγάλουν».

Ένα άτομο, θυμάται η Rae, είχε «το πιο βρώμικο σπίτι» που είχε δει ποτέ, αλλά δεν ήθελε να το καθαρίσει. «Ήθελε απλώς μια παρέα», αποκάλυψε η Rae προσθέτοντας ότι τόσο οι τωρινοί όσοι και πρώην σύντροφοί της ήταν εντελώς άνετοι με τη δουλειά της.

«Οι φίλοι και η οικογένειά μου ξέρουν τι κάνω, αλλά νομίζω ότι αναρωτιούνται γιατί το κάνω», είπε. «Νομίζουν ότι όλοι αυτοί οι άντρες είναι περίεργοι και ανατριχιαστικοί, αλλά γενικά είναι ωραίοι άνθρωποι».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ