Κώστας Μαρτάκης: Η αποχή από τα φώτα, τα παραπάνω κιλά και η Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, για τα παραπάνω κιλά που πήρε αλλά και για την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς έκανε συζητήσεις για να είναι μαζί της στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

“Στην καραντίνα έφαγα, πήρα κάποια κιλά, ο κορονοϊός μου έκανε καλό γιατί έκανα ανασκόπηση στη ζωή μου και είδα ότι είμαι καλά και ήρεμος” είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

“Ήμουν λίγο πιο απόμακρος από τα πράγματα, σε αυτό βοήθησε και ο κορονοϊός” συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Για το νέο του τραγούδι “Πέντε” είπε πως είναι ο αγαπημένος του αριθμός και όταν έπαιζε μπάσκετ τον φορούσε στη φανέλα του.

“Δεν είναι όλα οι καριέρες και τα χρήματα. Να έχουμε καλά τη ψυχούλα μας” τόνισε ο Κώστας Μαρτάκης με αφορμή την συνεργασία του με την δισκογραφική Heaven.

Ο Κώστας Μαρτάκης για την Ιωάννα Μαλέσκου:

«Δεν είχαμε συζητήσει ακριβώς να είμαι εκεί. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε με την Ιωάννα και μιλήσαμε αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνώ καλά με την ομάδα κι ένιωθα ότι στην συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είμαι αυτό που θέλω και αυτό που μπορώ να βγάλω, οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο» είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Οπότε επέλεξα να πω το όχι. Γενικά με το ΣΚΑΙ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα projects και θα δούμε. Φλερτάρω όλα αυτά τα χρόνια με την τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Θέλω να κάνω κάτι που να περνώ καλά, ανεξάρτητα σε ποιο κανάλι μπορεί να στεγαστεί αυτό. Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ομάδας. Στα Καλημερούδια όλη η ομάδα ήμασταν τόσο ωραία παρέα και δεν μας ένοιαζε να πάρουμε ρόλους» κατέληξε ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε ένα απόσπασμα από τον Κώστα Μαρτάκη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ