Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση σε σχόλιο για “κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη της”

Για πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε σχόλιο σε μια φωτογραφία της στο Instagram, που έκανε λόγο “για κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη της”.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να είναι έγκυος και να διανύει τους πρώτους μήνες. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει όσα γράφονται.

Χθες η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της, όπου σε όλες δεν φαίνεται αν είναι έγκυος ή όχι.


Το σχόλιο ήταν το εξής: «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Φυσικά η διαδικτυακή συζήτηση δεν έμεινε εκεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε όσα της καταλόγισε στη συνέχεια η follower που ισχυρίστηκε ότι την είδε στην Ρόδο και η κοιλιά της ήταν εμφανής, ενώ στις φωτογραφίες επιλέγει να μην δείχνει την αλήθεια.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επέτειος για το ζευγάρι – Το τρυφερό φιλί

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου του 2020 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι γιορτάζει την δεύτερη επέτειο της σχέσης του.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το ρομαντικό δείπνο τους όπου ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον άντρα της ζωής της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ