Κλέλια Πανταζή: Η πρώτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο της

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε την Δευτέρα (17/7) η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή. Η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε σήμερα εξιτήριο από το μαιευτήριο και πριν από λίγη ώρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram για τον ερχομό του τρίτου της γιου.

Συγκεκριμένα ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, ανάμεσα στις οποίες βλέπουμε και το νεογέννητο μωράκι της και έγραψε στην λεζάντα: ««Τρις..ευτυχισμένοι» Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!! Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο “Ήρθα για να Μείνω”! Και οφείλουμε όλη αυτή την ευτυχία στις δυο αυτές γυναίκες, την γυναικολόγο μας @dr_katerina_papakonstantinou & την εξαιρετική μαία μας @pregnancycare_! Από την αρχή αυτής της 3ης εγκυμοσύνης έως και τώρα που πάμε σπίτι μας, ήταν εκεί! Και αυτό τα λέει όλα! Γιατί τώρα είσαι εσύ εδώ! Ευχαριστούμε @rea_maternity που για 3η φορά έγινες το πρώτο μας «σπίτι»! Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις πάρα πολλές ευχές που μας έχετε στείλει!!! Να είστε όλοι καλά!!!
*Πάμε σπίτι να γνωρίσεις τα αδέρφια σου!! Και εμείς να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε τρίτεκνοι..!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν αποκτήσει άλλους δύο γιους, τον τριών ετών Άγγελο και τον ενός έτους Αλέξανδρο. Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, το χαρμόσυνο νέο της τρίτης εγκυμοσύνης το μοιράστηκε με τον άνδρα της την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου της γιου.

«Του το ανακοίνωσα την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου γιου μας, που έκλεινε τα τρία. Ο μικρός ήταν δέκα μηνών μόλις ανακαλύψαμε ότι θα έρθει και τρίτο μέλος. Ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη εγκυμοσύνη, ήταν πολύ χαρούμενος» ανέφερε.

Στην ίδια συνέντευξη η Ολυμπιονίκης είχε αποκαλύψει πως υπέστη μια αποκόλληση στις πρώτες εβδομάδες. Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη δυσκολία την έκανε να συνειδητοποιήσει το πόσο ήθελε και αυτό το παιδί. Ενώ μιλώντας για τα κιλά που έχει πάρει, δήλωσε πως δεν ζυγίζεται καθόλου και πως σ’ αυτή την εγκυμοσύνη έχει πάρει τα λιγότερα κιλά.

Στις 19 Μαρτίου μέσω του instagram προφίλ της είχε ανακοινώσει την τρίτη της εγκυμοσύνη. Ανεβάζοντας φωτογραφίες με τον άντρα της, τους δύο γιους της και δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, είχε γράψει: «Τι να σας γράψω τώρα κ’ εγώ.. Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της.. Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ