Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε το μυστικό τατουάζ της

Τέλη του 2021 είχε γίνει γνωστό πως η Κιμ Καρντάσιαν έχει σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Η σχέση αυτή κράτησε μόλις εννέα μήνες, χώρισαν τον καλοκαίρι του 2022, όμως οι θαυμαστές της Καρντάσιαν αγαπήσαν το συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς εκείνη έδειχνε πραγματικά χαρούμενη και ερωτευμένη έπειτα από καιρό.

Και μπορεί την σχέση της με τον γνωστό κωμικό να μην την είχε κρατήσει κρυφή, κάτι άλλο όμως που έκανε την ίδια χρονική περίοδο το είχε αποκρύψει από τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Πέμπτης στο ριάλιτι σόου «The Kardashians», που καταγράφει και παρουσιάζει την ζωή της γνωστής οικογένειας, η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως έκανε ένα μυστικό τατουάζ τη νύχτα που παρουσίαζε το «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021.

Καρντάσιαν τατουάζ
Πηγή: Hulu/The Kardashians

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν πριν από κάποια χρόνια είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν θα έκανε τατουάζ, λέγοντας ότι δεν θα «έβαζε ποτέ αυτοκόλλητο προφυλακτήρα σε μια Bentley».

Παρ’ όλα αυτά όπως φαίνεται οι φίλες της κατάφεραν να της αλλάξουν γνώμη και έτσι στις 4:30 το πρωί αφού μοιράστηκε το πρώτο της φιλί με τον μελλοντικό της σύντροφο Πιτ Ντέιβιντσον, η Καρντάσιαν έκανε το σήμα του απείρου στο κάτω χείλος της.

Καρντάσιαν τατουάζ
Πηγή: Hulu/The Kardashians

«Τη νύχτα που παρουσίασα το «SNL», εγώ και όλες οι φίλες μου κάναμε ίδια τατουάζ και όλες τα έκαναν στα χέρια τους και εγώ είπα, «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τατουάζ»», δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι σόου.

Σύμφωνα με το Page Six στην διάρκεια του επεισοδίου παρουσιάστηκε και ένα ερασιτεχνικό βίντεο από την στιγμή που η Κιμ κάνει το τατουάζ. «Επιτέλους έβαλα ένα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα σε μια Bentley» ακούγεται να λέει αστειευόμενη.

Καρντάσιαν τατουάζ
Πηγή: Hulu/The Kardashians

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ