Κηδεία Δάκη: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον «Αιώνιο Έφηβο» – «Ένας εκπληκτικός και υπέροχος άνθρωπος»

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε την Τρίτη η εξόδιος ακολουθία του Δάκη, ο οποίος την περασμένη Κυριακή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, συνεργάτες και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου στις 11 το πρωί ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία.

Επιθυμία των μελών της οικογένειας του τραγουδιστή είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δάκης Κηδεία Δάκης Κηδεία

Δάκης Κηδεία Δάκης Κηδεία Δάκης Κηδεία

Πασχάλης: Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια πόσο θα μας λείψει ο Δάκης

«Ο Δάκης είναι, δεν ήταν, ένας εξαίρετος συνάδελφος και θα παραμείνει έτσι. Ένας πολύ καλός φίλος, ένας πολύ καλός άνθρωπος στον καλλιτεχνικό χώρο, που είναι ιδιαίτερος. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια πόσο θα μας λείψει ο Δάκης. Συνεργάστηκα πάρα πολλές φορές μαζί του, με τόσο καλές αναμνήσεις. Ήταν το καλό παιδί» δήλωσε ο Πασχάλης για τον καλό του φίλο.

«Αντίζηλοι ήμασταν για τον κόσμο όχι για εμάς. Ποτέ δεν είχαμε διαφορές. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι και γελούσαμε με αυτό που συνέβαινε που μας μπέρδευε ο κόσμος» πρόσθεσε.

Λουκίλα Καρρέρ: Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για τον Δάκη

«Είναι ημέρες που από τη μία λες ότι την περιμένεις ειδικά όταν βλέπεις το φιλαράκι σου να περνάει δύσκολα και από την άλλη δεν αντέχεις αυτόν τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Ο κόσμος αποχαιρετάει τον γλυκύτατο Δάκη, τον Δάκη της νιότης του. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για τον Δάκη» τόνισε η κολλητή φίλη του Δάκη, Λουκίλα Καρρέρ.

«Εγώ αποχαιρετάω τον καλύτερο μου φίλο και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι άλλο να το λέμε, να το περιμένουμε και άλλο να το βιώνουμε. Δεν το πιστεύεις. Ήταν δύσκολες οι τελευταίες στιγμές του Δάκη. Ευτυχώς που ήμουν κοντά του το Σάββατο και τον είδα την τελευταία ημέρα της ζωής του, γιατί σίγουρα αυτό με ανακουφίζει. Ήταν πολύ “βαρύς”. Δεν θα ήθελα να ζήσει κι άλλες ημέρες έτσι. Όσο σκληρό και εάν ακούγεται αυτό» πρόσθεσε.

«Ο Δάκης ήταν ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Εδώ και μήνες επικοινωνούσε με ελάχιστους δικούς του ανθρώπους» κατέληξε.

Μάκης Δελαπόρτας: Ήξερε πως το τέλος έρχεται – Μου έδωσε τα κουστούμια του και όλο του το αρχείο

«Πολύ δύσκολη μέρα. Ο αποχωρισμός δεν είναι εύκολος. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο μέσα στη ζωή σου. Σήμερα δεν αποχαιρετώ μόνο την εφηβεία μου, τα πρώτα μου πάρτι-όπως όλοι νομίζω-, αλλά και έναν πολύ δικό μου άνθρωπο» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και αποκάλυψε: «Δυστυχώς έζησα και τις δύσκολες στιγμές του. Στο τέλος ήταν πραγματικά δύσκολα. Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα όταν πριν έναν μήνα με κάλεσε για να μου δώσει τα κοστούμια του και επέμεινε να τα πάρω και να τα φορέσω στην παράσταση που κάνω τώρα στη Θεσσαλονίκη. Του έστειλα φωτογραφία και χάρηκε. Μου έδωσε και όλο το αρχείο του. Μου είπε “εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις όταν δεν θα είμαι εδώ”. Ήξερε πως το τέλος έρχεται».

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Όταν λες Δάκης εννοείς αξιοπρέπεια

«Όταν λες Δάκης εννοείς αξιοπρέπεια. Τίμησε τις πίστες των μαγαζιών. Τη δισκογραφία. Πως αλλιώς να τον περιγράψουμε τον Δάκη. Ένα πολύ καλό παιδί. Για μένα ο Δάκης παρέμεινε παιδί, δεν μεγάλωσε ποτέ. Εγώ “Δακούλη” τον έλεγα μέχρι το τέλος» τόνισε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Σάντρα Βουτσά: Ταπεινός και τζέντλεμαν ο Δάκης – Καλό ταξίδι στο φως

«Όλος ο κόσμος αγαπούσε πάρα πολύ τον Δάκη. Ήταν ένας εκπληκτικός και υπέροχος άνθρωπος. Ένας κύριος. Ταπεινός και τζέντλεμαν. Καλό ταξίδι στο φως. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα τον αγαπάμε όπου και αν βρίσκεται» δήλωσε η

Από μεριάς τους ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως ο Δάκης «τώρα ταξιδεύει στους αγγέλους και θα τραγουδάει σε αυτούς. Τον αγαπώ πάρα πολύ». «Έφυγε μία φωνή, ωραία φωνή, καταπληκτική φωνή της ποπ. Και ένα καλό παιδί» τόνισε συνεργάτης του Δάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ