«Χάνιμπαλ» στη Σερβία: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον… μαγείρεψε

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που συγκλονίζει την Σερβία και ξεπερνάει ακόμη και τα… κατορθώματα του κινηματογραφικού «Χάνιμπαλ Λέκτερ». Μία 46χρονη  φέρεται να νάρκωσε τον 42χρονο σύζυγό της, τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, στη συνέχεια τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο και μαγείρεψε κομμάτια από το σώμα του σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Η φρικτή δολοφονία φέρεται να έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας στο Zrenjanin της Σερβίας, γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης 10 Μαΐου. Μάλιστα, η τρομοκρατημένη έφηβη κόρη της Teresa,  ήταν μάρτυρας της φρικιαστικής δολοφονίας. Το θύμα ήταν τέσσερα χρόνια μικρότερο από τη σύζυγο του, η οποία μετά το στυγερό έγκλημα συνελήφθη και κρατείται. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, έκαναν λόγο για αποκρουστικό σκηνικό με τους χώρους του σπιτιού μέσα στο αίμα.

Με αλυσοπρίονο

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, η μικρή κόρη της 46χρονης, από τον προηγούμενο γάμο της, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο ναρκωμένος πατριός της είχε ξυπνήσει όταν δεχόταν τις μαχαιριές. Στη συνέχεια, η έφηβη έφυγε από το δωμάτιο για να φέρει τον αδερφό της, αλλά όπως αποκάλυψε στη συνέχεια άκουσε τον θόρυβο ενός αλυσοπρίονου που ερχόταν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Από τη σωρό του 42χρονου βρέθηκαν τα νεφρά, η καρδιά, τα γεννητικά όργανα και ένα πόδι, τα οποία μαγειρεύτηκαν, μάλλον, σε μια προσπάθεια της Teresa να καλύψει τα ίχνη της. Το σπίτι όπου έγινε το πρωτοφανές έγκλημα παραμένει σφραγισμένο με δικαστική απόφαση έως την ολοκλήρωση των ερευνών, ενώ οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ έκπληκτοι για την άγρια δολοφονία, λέγοντας πως η 46χρονη δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Τα κίνητρα

Τα κίνητρα του εγκλήματος διερευνώνται από τις Αρχές. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης εκτιμά πως η βίαιη αντίδραση της οφείλεται ίσως στο γεγονός πως το θύμα δεν ήθελε στο σπίτι τα δύο παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο, τα οποία η ίδια υπεραγαπούσε και πως την ζήλευε παράφορα. Τα παιδιά της 46χρονης μένουν πλέον με τον πατέρα τους και παρακολουθούνται στενά από ψυχολόγους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ