Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι ψάχνει με αγγελία νέο βοηθό επικοινωνίας – Τα προσόντα και η αμοιβή

Τις τελευταίες εβδομάδες ήταν ένας επικοινωνιακός εφιάλτης τόσο για την Κέιτ Μίντλετον όσο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μετά το σοβαρό χειρουργείο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, την απόσυρση της από τα φώτα της δημοσιότητας και το σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον δίνουν και παίρνουν.

Κέιτ Μίντλετον: «Παλιομοδίτικα, χωριάτικα κουτσομπολιά οι θεωρίες συνωμοσίες» – Τι λέει ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι

Τώρα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται ότι δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και αναζητεί με αγγελία έναν βοηθό επικοινωνίας που «να κεντρίζει συνεχώς το ενδιαφέρον» με την δουλειά του.

Η ιστοσελίδα του βρετανικού Παλατιού με την ονομασία Royal Household αναφέρει στην αγγελία ότι η συγκεκριμένη θέση εργασίας θα αμείβεται με πάνω από 25.000 λίρες ετησίως και απαιτεί ο υποψήφιος να δείχνει «προσοχή στην λεπτομέρεια».

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι «έστησε» την δημόσια εμφάνισή της σε κατάστημα; – Σε πανικό το Μπάκιγχαμ

Οι αιτήσεις για τη θέση εργασίας πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 7 Απριλίου. «Πρόκειται για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Και είναι η υπερηφάνεια να ενταχθείς στην ομάδα στην ‘’καρδιά’’ ενός παγκοσμίου φήμης θεσμού. Αυτό είναι που κάνει την εργασία για τον Βασιλικό Οίκο εξαιρετική», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

«Είτε εργάζεστε για μία κρατική επίσκεψη, μια τελετουργική εκδήλωση ή μια βασιλική δέσμευση, θα διασφαλίζετε ότι οι επικοινωνίες μας θα προκαλούν σταθερά το ενδιαφέρον και θα προσεγγίζουν ένα ευρύ φάσμα κοινού», προστίθεται στην αγγελία.

Κέιτ Μίντλετον: Καθυστέρησαν να αναφέρουν το «χακάρισμα» από την κλινική;

Οι βασικές αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας σε ανώτερους συναδέλφους με «προληπτικές και αντιδραστικές” επικοινωνίες, την παραγωγή περιεχομένου για διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών για τα μέσα ενημέρωσης, των ενημερώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των άρθρων, την παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης στα μέσα ενημέρωσης και την ομάδα βασιλικών επικοινωνιών και άλλα.

Το Παλάτι άρχισε να ψάχνει βοηθό επικοινωνίας μετά την εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να ψωνίζουν κοντά στο αγρόκτημά τους στο Ουίνδσορ.

Ορισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργήσει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και υποστηρίζουν ότι στο βίντεο δεν ήταν η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον αλλά η σωσίας της Χίντι Άγκαν. Ωστόσο ο άνθρωπος που βιντεοσκόπησε το πριγκιπικό ζευγάρι χαρακτήρισε «παραληρηματικούς» αυτούς τους ισχυρισμούς.

Πού είναι η Κέιτ;

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα για μία άγνωστη πάθηση στις 16 Ιανουαρίου. Η ψηφιακά αλλοιωμένη φωτογραφία της που μοιράστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την Ημέρα της Μητέρας και η απουσία της από τα βασιλικά καθήκοντα «φούντωσε» τις συνεχιζόμενες θεωρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ