Κάτια Νικολαΐδου: Λύγισε ο Γιώργος Παρτσαλάκης – «Καλό ταξίδι ομορφιά μου»

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου πέθανε χθες (8/11) σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από μία πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα ο καλός φίλος της ηθοποιού και σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος αποκάλυψε σήμερα πως η Κάτια Νικολαΐδου βρισκόταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο.

Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης – «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πια την στεναχώρια»

Σήμερα (9/11) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος συγκινημένος αποχαιρέτησε την Κάτια Νικολαΐδου.

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά που την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση. Την αγαπούσα πραγματικά.

Κάτια Νικολαΐδου: «Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο, πίστευε ότι θα νικήσει» λέει ο Δημήτρης Στρέπκος

Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σ’ αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά την θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά καλό ταξίδι ομορφιά μου» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός;»

Κάτια Νικολαΐδου: Η συγκινητική τελευταία της ανάρτηση για το «Το δέντρο της ζωής»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης συνέχισε λέγοντας πως: «Ήτανε σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και…

Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ