Κατερίνα Ζαρίφη: Τρώω σούσι σαν την φώκια

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, κατά την διάρκεια των δηλώσεών της και στην αγάπη της για το σούσι και στις τηλεοπτικές κόντρες, αλλά και στην πολιτική ορθότητα.

«Μαγειρεύω πραγματικά πολύ, τα πάντα από ελληνική κουζίνα και τώρα έχω ξεκινήσει και λίγο ασιατική, επειδή τρώω σούσι σαν την φώκια. Ο σύντροφος μακάρι να ήταν Ιάπωνας να έφτιαχνε σούσι, αλλά δεν είναι. Ο σύντροφος ψήνει. Δηλαδή στο κομμάτι προβατίνα καλυπτόμαστε από τον σύντροφο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Μιλώντας για την ελληνική τηλεόραση είπε: «Η ελληνική τηλεόραση φέτος είναι καρδιογράφημα για όλους μας, εκτός από την Σταματίνα Τσιμτσιλή που πάει μόνο ταβάνια. Πέραν τούτου, να πω ότι είναι καρδιογράφημα από την άποψη ότι μία μέρα γελάς, μία μέρα δεν γελάς πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί μπήκαμε σε ένα κανάλι που έπρεπε να επαναλειτουργήσουμε την ψυχαγωγία και μέχρι στιγμής ο κόσμος μας βλέπει.

Όταν με ρωτάνε γι’ αυτές τις κόντρες δεν απαντώ ποτέ και θα σας πω γιατί. Γιατί θεωρώ ότι δεν είμαστε μια γειτονιά και δεν ξέρω καν αν ο κόσμος ενδιαφέρεται για όλο αυτό. Το κάθε μέρα να περιμένεις μια εκπομπή που θα απαντήσει για εμένα είναι και αγχωτικό και λίγο… Δηλαδή γιατί να μην το πάμε και λίγο πιο χαρούμενα ρε παιδιά το πράγμα;».

Τέλος, για την πολιτική ορθότητα εξήγησε ότι: «Δεν πιστεύω στο political correct, πιστεύω στο ευγένεια correct. Η πολιτική ορθότητα μπορεί να είναι και λίγο παγίδα στο να μην λέμε κάποια πράγματα. Στο ευγένεια correct όμως και στο να μην βαπτίζουμε την αγένεια σάτιρα, το πιστεύω πάρα πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ