Κατερίνα Ζαρίφη: «Όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει την ζωή σας;»

Για τα στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από το ζήτημα του γάμου και των παιδιών μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Κι είστε και εσείς οι άκυροι που σας πετυχαίνουμε στον δρόμο και μας ρωτάτε “Έκανες παιδάκι; Όχι. Παντρεύτηκες; Όχι. Δεν έφτιαξες τη ζωή σου!”.

Το “φτιάχνω τη ζωή μου” σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο; Δηλαδή η ζωή είναι ένα φασόν; Δεν υπάρχουν ζωές και ζωές φτιαγμένες;

Επίσης όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας; Είναι η πιο άκυρη έκφραση για μένα! Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή που του ταιριάζει.

Μπορεί η δική μου η ζωή που δεν είμαι παντρεμένη με παιδί να είναι πιο φτιαγμένη από τη δική σου, για τα δικά μου δεδομένα. Όπως επίσης η δική μου ζωή για σένα μπορεί να είναι το τίποτα.

Σταματήστε να βάζετε κουτάκια σε όλα κατά το δικό σας συμφέρον. Η πιο άκυρη έκφραση για μένα είναι το “Έφτιαξες την ζωή σου;”.

Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε κατά την δική μου ταπεινή άποψη όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως όταν ζούμε με αγάπη. Αυτό και φτιάξτε την ζωή που θέλετε ο καθένας!».

@katerinazarifi_♬ πρωτότυπος ήχος – Katerina Zarifi

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ