Άννα Πρέλεβιτς: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το μαγιό που φόρεσε

Τις καλοκαιρινές τις διακοπές απολαμβάνει η Άννα Πρέλεβιτς, έπειτα από μία απαιτητική περίοδο που περιελάμβανε και την προετοιμασία του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό. Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς της με τους σχεδόν 140.000 ακολούθους της στο instagram.

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Πρέλεβιτς έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της. Το μοντέλο φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο φορούσε η μητέρα της όταν ήταν 28 ετών και τις ξύπνησαν μνήμες από την παιδική της ηλικία.

Αναρτώντας μία δική της φωτογραφία με το μαγιό και μία παλιά στην οποία απεικονίζεται η μητέρα της με αυτό, έγραψε στην λεζάντα: «Η σημερινή φώτο έρχεται με μια νότα νοσταλγίας και πολλή χαρά. Φοράω κάτι περισσότερο από ένα ολόσωμο –είναι της μαμάς μου και το φορούσε όταν ήταν 28 χρονών (δες επόμενη φώτο) Την θυμάμαι να το φοράει τα καλοκαίρια! Για αυτό και μου φέρνει μια απερίγραπτη ευτυχία και ένα μείγμα αναμνήσεων και γέλιου! Της έχω «κλέψει» αρκετά ρούχα από τα παλιά τελευταία κάτι με έχει πιάσει! Thanks mama @nenamarjanovicthess!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ