Κατερίνα Καινούργιου: Το στολίδι που έβαλε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της για το μωρό της – ΦΩΤΟ

Σύνοψη από το

  • Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.
  • Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε το χαρμόσυνο νέο το Νοέμβριο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο έχει ροζ στολίδια.
  • Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ένα στολίδι αφιερωμένο στο μωρό της, το οποίο γράφει: «Τα πρώτα Χριστούγεννα στην κοιλιά της μαμάς».
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Ιδιαίτερα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Μάλιστα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια και μέλλουσα μητέρα, γνωστοποίησε το χαρμόσυνο νέο το Νοέμβριο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, που φέτος έχει ροζ στολίδια πάνω του.

Το απόγευμα της Παρασκευής (5/12), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, το στολίδι που έβαλε στο δέντρο της, το οποίο είναι αφιερωμένο στο μωρό της.

Όπως μπορούμε να δούμε, από την φωτογραφία που ανέβασε σε story της, πάνω στο στολίδι είναι γραμμένο: «Τα πρώτα Χριστούγεννα στην κοιλιά της μαμάς».

«Το πιο όμορφο στολίδι για το δέντρο μου», αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της.

Κατερίνα Καινούργιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK