Κατερίνα Γερονικολού: Μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν θα παντρευτώ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή και την τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετέχει, ενώ αποκάλυψε και τις ερωτήσεις που δεν θα επιθυμούσε να τις κάνουν.

Για τον αγαπημένο της η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Μια συνήθεια του Γιάννη που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην πετάει τα ρούχα στο πάτωμα».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ξανά παρουσιάσει εκπομπή η ηθοποιός είπε: «Αν ποτέ παρουσίαζα εκπομπή παρόλο που δεν είμαι πολύ θετική, θα ήθελα πραγματικά να είναι κάτι που με αφορά. Θα ‘θελα να ‘ναι για θέατρο, για σινεμά για βιβλία, και με συνεντεύξεις συναδέλφων».

Σχετικά με το σίριαλ της ΕΡΤ, στο οποίο πρωταγωνιστεί, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Όταν διάβασα πρώτη φορά το σενάριο του “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” σκέφτηκα yes! Από τα πρώτα 3 επεισόδια που διάβασα σερί το αγάπησα, ήθελα κατ’ ευθείαν να το κάνω δεν σκέφτηκα τίποτα, δεν ρώτησα καν το Γιάννη αν θα το κάνει αυτός ή όχι, γιατί νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο ωραίους γυναικείους ρόλους που έχουν γραφτεί για την ελληνική τηλεόραση σε ένα είδος που έχουμε στερηθεί στην Ελλάδα σε μία κομεντί, οπότε ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και χαίρομαι για αυτό».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην συνέχεια τι δεν της αρέσει να την ρωτούν για την προσωπική της ζωή. «Μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση και αρκετά προσωπική, αλλά εκτός αυτού θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση που στην κοινωνία στην οποία ζούμε πια δίνει πάρα πολλή πίεση και προσφέρει άγχος σε ένα ζευγάρι και σε μια γυναίκα πολύ περισσότερο.

Από την μία γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά, δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και μιλάω εντελώς γενικά για να μην παρεξηγηθώ, αλλά ειδικά για μια γυναίκα ουσιαστικά είναι σαν να τις προβάλλεις με αυτή την ερώτηση, σαν να της υποδεικνύεις με αυτή την ερώτηση, ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία. Επειδή λοιπόν δεν είναι αυτός ο δρόμος, ο μοναδικός, ο αποκλειστικός, αυτός που προσφέρει την ευτυχία, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση εντελώς κατευθυνόμενη και την κάνουν συνήθως δημοσιογράφοι, επειδή δεν την έχουν σκεφτεί καλά ή επειδή έχουν συνηθίσει να την λένε νομίζω ότι είναι μια ερώτηση που πρέπει να αλλάξει», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ