Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η κουμπάρα βρέθηκε

Πρόθυμη να τους παντρέψει δήλωσε η Μιμή Ντενίση στο δείπνο που μοιράστηκε με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται για την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ένας έρωτας κατασταλαγμένος και δυνατός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δημιουργεί πάντα μια υπέροχη εικόνα. Με μια τέτοια εικόνα χάρηκαν στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας οι Θεσσαλονικείς, όταν αντίκρισαν την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στους δρόμους της πόλης τους. Την περασμένη Δευτέρα, οι δύο γνωστοί ηθοποιοί περπάτησαν στην παραλία και απόλαυσαν τον όμορφο καιρό. Ήταν χαμογελαστοί και έδειχναν ευτυχισμένοι, χαλαροί και σε πολύ καλή διάθεση. Έμοιαζαν με δύο ανέμελα παιδιά που απολάμβαναν τις στιγμές.

Η ηθοποιός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετό καιρό, καθώς πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση. Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι sold out από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή και οι συντελεστές της παράστασης είναι πολύ ικανοποιημένοι. Το ενδεχόμενο παράτασής της, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό.

Την περασμένη εβδομάδα, η Κ. Γερονικολού αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Αθήνα, για να ξεκουραστεί, και ο Γ. Τσιμιτσέλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο καινούργιο έργο των Παπαθανασίου – Ρέππα «Για μια ζωή», στο θέατρο «Πειραιώς 131», μετά το τέλος των παραστάσεών του βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί την αγαπημένη του και να περάσει μαζί της όμορφες στιγμές.

Έξοδος με… είδηση

Εκτός από τις βόλτες στην πόλη, μεταξύ άλλων, οι δύο ερωτευμένοι πήγαν για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο «Τα τρία γουρουνάκια» μαζί με τη Μ. Ντενίση, με την οποία τους συνδέει μια δυνατή φιλία. Εκεί, σε πολύ καλή διάθεση και ενώ η παρέα συζητούσε γύρω από τα θεατρικά δρώμενα, εντύπωση έκανε στους θαμώνες η φράση της Μ. Ντενίση «και εγώ κουμπάρα».

Το ζευγάρι, βέβαια, δεν το απασχολεί ο θεσμός του γάμου και πολλές φορές έχει τοποθετηθεί σχετικά. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κ. Γερονικολού έχει αναφέρει: «Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Είμαι πολύ αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά – για πολύ μικρά πραγματάκια αγχώνομαι πάρα πολύ. Για τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά, νιώθω ότι η ζωή με κάποιο τρόπο θα με οδηγήσει και ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι η επισημοποίηση θα έφερνε κάτι παραπάνω στη σχέση». Οι δυο τους, μέσα από ρόλους και συνεργασίες, έχουν ζήσει πολλές ζωές. Στην πραγματική τους ζωή, όμως, τους ενδιαφέρει η ουσία. Θέλουν να βιώνουν την κάθε στιγμή μαζί. Ο γάμος θα είναι μια μάλλον αυθόρμητη απόφαση, χωρίς να σημαίνει κάποια ουσιαστική αλλαγή στην καθημερινότητά τους και στη σχέση τους. Το σημαντικότερο είναι πως έχουν βρει τις ισορροπίες μεταξύ τους και την ευτυχία. Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ο τόπος και ο χρόνος γι’ αυτούς είναι πράγματα σχετικά. Η τέχνη τους και η σχέση τους είναι όλη τους η ζωή!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ