Έκανε πρόταση γάμου στο αγόρι της – «Κάποιοι θεωρούν ότι είναι περίεργο»

Η 32χρονη Cary από το Norfolk, πήρε μία βαθιά ανάσα και έκανε εκείνη πρόταση γάμου στον άνθρωπό της. Ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να κάνουν εκείνες το βήμα.

«Ό,τι και αν γίνει θα το θυμάσαι», σκέφτηκε η Cary που αποτελεί παράδειγμα της κατάρριψης του στερεότυπου ότι ο άνδρας κάνει την πρόταση γάμου.

Αλλαγή των παραδοσιακών αντιλήψεων

Ο αργυροχρυσοχόος της Queensmith, εξηγεί ότι οι αντιλήψεις αλλάζουν, πληροφορώντας ότι, βλέπει ολοένα και περισσότερες γυναίκες να αγοράζουν εκείνες το δακτυλίδι του αρραβώνα.
Σε έρευνα που έκανε στο Instagram, ανακάλυψε ότι 36% των γυναικών που συμμετείχαν, παραδέχτηκαν ότι άνετα θα έκαναν πρόταση γάμου, παρά τις παραδοσιακές αντιλήψεις της κοινωνίας.

Η Cary δήλωσε στη βρετανική Express ότι, πριν κάνει την πρόταση, ήταν τρία χρόνια μαζί με τον 33χρονο Harry, τον σύντροφό της. Για δώρο γενεθλίων, τού έκλεισε μία πτήση με υπερελαφρό αεροσκάφος και στη συνέχεια του ετοίμασε ακόμη μία έκπληξη.

Η πρόταση γάμου της Cary στον Harry

Ο Harry θυμάται με χαρά την ημέρα που του έγινε η πρόταση γάμου. Μπήκαν στο αεροσκάφος και, όπως ήταν στο αέρα, είδε το μήνυμα στο έδαφος. Αν και η Carys δεν μπορούσε να ακούσει την απάντηση, λόγω του θορύβου, ο πιλότος τον άκουσε να φωνάζει «φυσικά!» με ενθουσιασμό.

«Τόσο η πρόθεση, όσο και το ίδιο το μήνυμα έκαναν την εμπειρία αξέχαστη». Ο Harry πιστεύει ότι και οι γυναίκες πρέπει να κάνουν πρόταση γάμου. «Αν το θέλετε, γιατί να περιμένετε τον άλλον;»

Η Cary παραδέχτηκε ότι ένιωθε «πολύ άγχος» αλλά ήταν βέβαιη ότι η απάντηση του Harry θα ήταν θετική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ