Κάνε το μακιγιάζ της Καρντάσιαν

Κάνε το μακιγιάζ της Καρντάσιαν

 

Η beauty blogger Tanya Burr μας λέει πως να κάνουμε το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν. Δεν είναι πολύ δύσκολο! Δοκίμασέ το και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου..

1. Ξεκίνα βάζοντας πρώτα λίγη ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου (ειδικά αν είναι ξηρό).

2. Άπλωσε μία βάση σε όλο το πρόσωπο με ένα πινέλο κάνοντας κυκλικές κινήσες.

3. Με ένα πινελάκι και λίγη σκιά στο χρώμα των φρυδιών σου γέμισε τα φρύδια σου.

4. Χρησιμοποίησε μία ανοιχτή χρυσή σκιά για να βάψεις τα βλέφαρά σου με ένα πινελάκι. Βάλε λίγη και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Με το ίδιο πινελάκι βάλε λίγη καφέ σκιά στο πάνω μέρος του βλεφάρου (πράγμα που μπορείς να κάνεις χωρίς να κλείσεις το μάτι σου).

5. Η Κιμ βάζει έντονο eyeliner σε κάθε της εμφάνιση. Έτσι και εσύ πάρε το πινελάκι του eyeliner και κάνε μία λεπτή γραμμή σε όλο το βλέφαρο. Στο τέλος τράβα το και λίγο προς τα έξω.

6. Με λίγη καφέ σκιά βάψε το κάτω βλέφαρο (μη φοβηθείς μήπως φαίνεται πολύ γιατί η Κιμ το κάνει έτσι ακριβώς) και μετά με ένα καφέ μολύβι πέρασε όλο το κάτω βλέφαρο.

7. Βάλε μία γερή στρώση μάσκαρα (η Κιμ φοράει σχεδόν πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες, οπότε αν θέλεις να κάνεις 100% το λουκ της θα πρέπει να βάλεις και εσύ).

8. Βάλε λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια σε ανοιχτή απόχρωση για να τονιστούν τα μάτια σου.

9. Αφού βάλεις λίγη πούδρα σε όλο σου το πρόσωπο για να μην γυαλίζει, πάρε ένα πιο μικρό πινέλο από αυτό που χρησιμοποιείς για το ρουζ και ένα μπρονζέ ρουζ και βάλε λίγο ξεκινώντας από το ύψος του αφτιού σου και καταλήγοντας στο μάγουλό σου. Με αυτό τον τρόπο θέλεις να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου.

10. Άπλωσε λίγο ρουζ σε ροδακινί απόχρωση στα μάγουλά σου.

11. Με ένα πινέλο βάλε λίγο μπρονζέ ρουζ και στα πλάγια της μύτης σου έτσι ώστε να την κάνεις να φαίνεται πιο λεπτή.

12. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα απαλό ροζ μολύβι για να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών, ένα απαλό ροζ κραγιόν και ένα λιπς γκλος για να πετύχεις ακριβώς τα χείλη της Κιμ.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ