Καινούργιο… κεφάλαιο για την Κατερίνα

H Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο δηλώνει έτοιμη να καλωσορίσει τον έρωτα, αλλά είναι και ανοιχτή στο φλερτ από ένα νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, με προοπτική να προκύψει και η σχέση που ονειρεύεται.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια φανταστική περίοδο. Η εκπομπή της «Super Κατερίνα» στον Alpha έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και βρίσκεται πρώτη στους δείκτες τηλεθέασης. Είναι «ανοιχτό βιβλίο» και μοιράζεται πάντοτε με τους τηλεθεατές και τους διαδικτυακούς φίλους της όσα την απασχολούν.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει ποτέ τη θέλησή της να συνυπάρξει με έναν άνθρωπο στην προσωπική της ζωή. Τώρα, είναι έτοιμη να ζήσει τον μεγάλο έρωτα: «Αν ερχόταν κάποιος να με πάρει να φύγουμε, θα έφευγα μαζί του», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της και το εννοεί.

Πληροφορίες τη θέλουν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και, έχοντας αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν, έχει πλέον λόγους να χρωματίζει με αισιόδοξα χρώματα το μέλλον της. Από τους πιο σημαντικούς, είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, καθώς είναι συμβατό με τα ενδιαφέροντά της και η γνωριμία τους έχει την προοπτική να εξελιχθεί στη σχέση που ονειρεύεται. Η Κ. Καινούργιου, έχοντας αποφασίσει να μην ξαναμιλήσει για τα προσωπικά της, στην ίδια συνέντευξη έδωσε το «στίγμα» της παρούσας κατάστασης: «Μπορεί και να έχω σχέση και κανείς να μην το ξέρει. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Ξέρεις τι έκανα χθες σπίτι μου;».Κατασταλαγμένη και αποφασισμένη να «αποδεσμευτεί» από τη σκέψη ενός συμβατικού γάμου, αλλά να ζήσει την ουσία μιας σχέσης, συνέχισε στις δηλώσεις της: «Στην παρούσα φάση, εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Θέλω να είμαι καλά, να είμαι ερωτευμένη και να νιώθω ασφάλεια. Εχω τόση αγάπη μέσα μου, που θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά». Έπειτα από τη μακροχρόνια σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα αλλεπάλληλα pause and start, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει οριστικό τέλος ανάμεσά τους. Ομως, κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή!

Η τελευταία φορά που το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε έγινε πριν από πολλούς μήνες, όταν ήδη οι δυο τους είχαν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ηταν μια τυχαία συνάντηση σε ένα κοινό κάλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Η Κ. Καινούργιου, με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, απάντησε σε σχετικά δημοσιεύματα, εξηγώντας πως δεν υπήρχε καμία αμηχανία ανάμεσά τους: «Ετυχε», είχε δηλώσει από την εκπομπή της. Ήμασταν σε ένα κάλεσμα μαζί», αρνούμενη πως υπάρχει επανασύνδεση. Η συνεργασία της με τον Alpha και τον Νίκο Κοκλώνη έχει «δέσει» για τα καλά και θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Τόσο οι συνθήκες όσο και το φιλικό περιβάλλον είναι ιδανικά για εκείνη και τους συνεργάτες της, τους οποίους πάντα έχει ως προτεραιότητα.

Η πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της, εκπέμποντας εκτός από λάμψη και χαρά και την πεποίθηση πως είναι έτοιμη για μια νέα χρονιά που θα της χαρίσει όσα επιθυμεί και όσα αξίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ