Jennifer Aniston: Έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Aniston - Άνιστον

Φαίνεται ότι η αγαπημένη μας Jennifer Aniston ετοιμάζεται να εισβάλλει και στον χώρο της ομορφιάς – ίσως με προϊόντα που θα δίνουν έμφαση στα μαλλιά;

Η ηθοποιός έδωσε μια ιδέα για το νέο της εγχείρημα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. «Κάτι έρχεται», έγραψε στις αναρτήσεις της.

Στην πρώτη φωτογραφία, η σταρ φαίνεται να περπατά στα γυρίσματα μιας φωτογράφισης, ενώ στο άλλο στιγμιότυπο δείχνει τα κυματιστά ξανθά μαλλιά της καθώς ξαπλώνει με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της.

 

Η Aniston επισήμανε έναν νέο λογαριασμό του instagram για την εταιρεία LolaVie, η οποία ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου. Παρότι δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ενδέχεται να αφορά εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς.

Το εμπορικό άλλωστε σήμα της LolaVie καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών ομορφιάς, μεταξύ των οποίων για την περιποίηση μαλλιών, λοσιόν προσώπου και σώματος, κεριά, σαπούνια προσώπου και σώματος, προϊόντα για τα νύχια και αποσμητικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που η 52χρονη ηθοποιός παρουσιάζει τη LolaVie στο κοινό, καθώς το 2010, δημιούργησε το δικό της άρωμα με το ίδιο όνομα – το οποίο εξήγησε ότι σήμαινε «γέλιο στη ζωή» – αλλά αργότερα άλλαξε απότομα το όνομα του αρώματος σε «Jennifer Aniston» λόγω συγκρούσεων με παρόμοιο brand.

Ενώ αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εταιρεία της Jennifer, κατέχει επίσης τον τίτλο της επικεφαλής δημιουργικού στη Vital Proteins και είναι από καιρό το πρόσωπο της Aveeno. Η ηθοποιός των Friends έχει σκληρό ανταγωνισμό στον χώρο της περιποίησης. Η Hailey Baldwin και η Ariana Grande πρόκειται να ξεκινήσουν και οι δύο εταιρείες καλλυντικών φέτος, ενώ η Kim Kardashian επεκτείνεται στη φροντίδα του δέρματος. Οι Gwyneth Paltrow, Rihanna, Jennifer Lopez και Kylie Jenner είναι μεταξύ των άλλων σταρ που ήδη κυριαρχούν στο παιχνίδι.

Η πρώτη εικόνα στον λογαριασμό LolaVie στο instagram περιλαμβάνει ένα μπαμπού σε κωνική φιάλη με νερό, υποδηλώνοντας ότι τα προϊόντα του brand θα χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά.

Πηγή: instyle.gr

Exit mobile version