Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει γιατί χρειάστηκε ψυχοθεραπεία – Πότε θα ξαναπαντρευτεί

Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον να είναι ευτυχισμένη βλέποντας την καριέρα της να απογειώνεται χάρη στον ρόλο της στα “Φιλαράκια” αλλά και χάρη σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως ο “Μάρλεϊ και Εγώ” ή “Θεός για μια μέρα”, αλλά πολλοί λένε ότι δεν ισχύει το ίδιο και στην προσωπική της ζωή.

Η Άνιστον επί χρόνια έχει να αντιμετωπίσει τις φήμες που αφορούν τόσο τους γάμους της όσο και τις εγκυμοσύνες της. Μάλιστα, κάποιες φορές οι φήμες είναι τόσο έντονες που ακόμη και οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Αυτή η έντονη και ανεπιθύμητη προσοχή που λαμβάνει, οδήγησε τη Χολιγουντιανή σταρ και πρώην σύζυγο των Μπραντ Πιτ και Τζάστιν Θερού στο να αναζητήσει θεραπεία που της προσέφερε σημαντική βοήθεια, όπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό People.

“Μερικές φορές δεν αντέχεις κάποια μέλη της οικογένειάς σου ή ανθρώπους να σου στέλνουν πράγματα για το τι συμβαίνει, όπως ‘τι είναι αυτό; Είσαι έγκυος; Παντρεύεσαι;'” είπε η ηθοποιός που δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Κάποια δημοσιεύματα στο πέρασμα των χρόνων υποστήριζαν επίμονα πως η ηθοποιός ήταν έγκυος, μερικές φορές και σε δίδυμα. “Έλεγα ‘Ω Θεέ μου, πότε και πόσα χρόνια θα σου πάρει για να αγνοείς αυτές τις ανοησίες!” τόνισε η Άνιστον που έχει βρει τρόπο να διαχειρίζεται τον συνεχή έλεγχο στην προσωπική της ζωή: “Πραγματικά έχω κάνει πολλή θεραπεία” είπε η βραβευμένη με Emmy σταρ και πρόσθεσε: “Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο έρχονται πολλά υπέροχα πράγματα. Αλλά επίσης υπάρχουν και αρκετά σκληρά πράγματα… Η αυτογνωσία είναι το κλειδί”.

Όσο για το πώς βρίσκει την ηρεμία που τόσο έχει ανάγκη; Αυτή βρίσκεται σε απλά πράγματα, όπως το να βλέπει το ηλιοβασίλεμα από την έπαυλή της στο Μπελ Αιρ: “Είναι η αγαπημένη μου στιγμή. Μακάρι να μπορούσα να παγώσω τον χρόνο εκείνη τη μαγική ώρα επειδή εκεί εμπερικλείονται πολλά, το να εκτιμάς την ημέρα και ό,τι συμβαίνει”.

Η Άνιστον, στη συνέντευξή της μίλησε και για την ερωτική της ζωή αποκλείοντας το ενδεχόμενο να εγγραφεί σε εφαρμογή ραντεβού καθώς προτιμά των παραδοσιακό τρόπο: “Με τίποτα. Θα παραμείνω στον παραδοσιακό τρόπο των ραντεβού. Να σε ρωτάει κάποιος να βγείτε. Αυτόν τον τρόπο προτιμώ”.

Πλέον, μετά και το δεύτερο διαζύγιο το 2018, δηλώνει ανοιχτή στο ρομάντσο αλλά δεν βιάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας.

“Θεέ μου, δεν ξέρω, δεν είναι στόχος μου!” απάντησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά. “Ενδιαφέρομαι να βρω έναν φανταστικό σύντροφο και να ζω μία ευχάριστη ζωή και να περνώ όμορφα με τον άλλον. Αυτό θα έπρεπε να περιμένουμε όλοι. Δεν χρειάζεται να χαραχτεί με πέτρα σε νομικά έγγραφα!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ