Jeffrey Dean Morgan: Ο γάμος με την Hilarie Burton, το αγρόκτημα και η συμμετοχή στο Walking Dead

Jeffrey Dean Morgan. Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η καρδιά του όμως ανήκει στη συνάδελφό του, Hilarie Burton, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Η τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση ήταν η επιτυχημένη σειρά “Walking Dead” και ένας ρόλος που μας φέρνει ακόμα και τώρα ανατριχίλα.

Jeffrey Dean Morgan

Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, ο Jeffrey Dean Morgan απομονώθηκε στη φάρμα του στο Rhinebeck της Νέας Υόρκης μαζί με την σύζυγό του, την οποία όλοι θυμόμαστε από το “One Tree Hill” και τα παιδιά τους.

“Η ζωή στη φάρμα δεν είναι αστείο. Απαιτεί σκληρή δουλειά” δήλωσε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

“Είμαι υπεύθυνος για όλα τα ζώα και η Hilarie είναι υπεύθυνη για όλα τα κηπουρικά” διευκρίνισε.

Ο Jeffrey Dean Morgan ερωτεύτηκε την κοιλάδα Hudson πριν από 10 χρόνια, όταν έκανε στην περιοχή γυρίσματα για μια ταινία.

Τότε, εκείνος και η γυναίκα του ζούσαν στο Λος Άντζελες, αλλά σύντομα αγόρασαν μια ξύλινη καλύβα στο Rhinebeck. Αργότερα, ήθελαν να αναβαθμίσουν την επιλογή τους και έτσι αγόρασαν μια φάρμα, την οποία αποκαλούν “Mischief”.

Ήταν μια εύκολη απόφαση και για τους δύο να αφήσουν το Λος Άντζελες και να εγκατασταθούν μόνιμα στη φάρμα τους. Άλλωστε μιλάμε για ένα αντισυμβατικό ζευγάρι.

“Δεν μου αρέσει να κάθομαι πάνω στον κ#$ο μου. Το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό μου” αναφέρει ο Morgan.

“Το LA δεν ήταν ευνοϊκό για εμάς. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις εκεί. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ” συμπλήρωσε.

Η αγροτική ζωή είναι στο αίμα του ηθοποιού. Μεγάλωσε στο Σιάτλ, όπου η γιαγιά του είχε μια φάρμα με γουρούνια και ο μικρός Morgan εργαζόταν εκεί όλα τα καλοκαίρια.

 

Jeffrey Dean Morgan

“Είναι η πρώτη φορά που ένιωσαν σαν στο σπίτι μου για όλη την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας συνδυασμός των ανθρώπων και του τοπίου. Είναι διαφορετικός ο παλμός από ότι όταν ήμουν 20 ετών στο LA και δεν ήξερα καν τους γείτονές μου” περιγράφει.

Μαζί με την σύζυγό του είναι συνιδιοκτήτες μαζί με τον Paul Rudd και τη σύζυγό του, Julie Yaeger, το ζαχαροπλαστείο “Samuel’s Sweet Shop”, στην περιοχή.

“Δεν παίρνω δωρεάν γλυκά, αλλά παίρνω δωρεάν καφέ. Και αυτό είναι ισχυρό πλεονέκτημα” αστειεύεται ο Morgan.

Ο Μόργκαν ήταν πάντα εργατικός. Ως νέος, πουλούσε πίνακες ζωγραφικής και δούλεψε ως κομπάρσος για ταινίες που γυρίστηκαν στο Σιάτλ.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική.

Η πρώτη του οντισιόν ήταν για τον ρόλο του Blackie Parrish στο “General Hospital”, ο τότε άγνωστος Τζον Στάμος πήρε τον ρόλο.

Ο Μόργκαν έκανε την επόμενη οντισιόν για μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού του Ρότζερ Κόρμαν με τίτλο “Uncaged”.

Jeffrey Dean Morgan

Η πρώτη επιτυχία ήρθε έπειτα από 15 χρόνια για τον Jeffrey Dean Morgan

“Είχα μόλις μετακομίσει στο LA, οδηγούσα στη Hollywood Boulevard με μια κάμερα στην κάμπριο Cadillac, και σκεφτόμουν “Θεέ μου! Τα κατάφερα!”” είχε δηλώσει ο Jeffrey Dean Morgan . Αλλά η πραγματική επιτυχία ήρθε έπειτα από 15 χρόνια.

Κατά τη δεκαετία του 1990 και του 2000, ο Morgan έπαιρνε ρόλους για ταινίες που έβγαιναν απευθείας σε DVD ή ρόλους που περιορίζονταν σε μία εμφάνιση σε τηλεοπτικές σειρές, βγάζοντας οριακά τα προς το ζην.

“Είχε πολλές συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους μου και μου έλεγαν τι κάνεις με τη ζωή σου. Ζούσα στο Χόλιγουντ, στα 45 μου και είχα συγκάτοικο. “Τι κάνω γα$%το;” σκεφτόμουν” περιγράφει.

Μέσα σε δύο εβδομάδες το 2005 όλα έγιναν πράξη. Ο Morgan πήρε ενδιαφέροντες ρόλους στις σειρές “Weeds,” “Supernatural” και -αυτή που έκανε τη μεγάλη διαφορά- το “Grey’s Anatomy.”

Από τότε έχει μόνιμη παρουσία σε τηλεόραση και κινηματογραφικές ταινίες.

Jeffrey Dean Morgan

 

Ένα ενδιαφέρον σενάριο που ακούγεται είναι ότι θα τον δούμε να φορά την κάπα του Μπάτμαν. Το 2016 ο ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον πατέρα του Bruce Wayne, Thomas, στην ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, που εξερευνά το γνωστό κόμικ, ο Thomas γίνεται Batman, όταν ο γιος του σκοτώνεται.

 

Jeffrey Dean Morgan

 

Jeffrey Dean Morgan

 

Οι πιο αστείες στιγμές του Jeffrey Dean Morgan στο Walking Dead

Ο Jeffrey Dean Morgan, ο Negan της σειράς του AMC, μιλώντας στο TVLine άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα spinoff βασισμένο στον χαρακτήρα του.

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις με το δίκτυο. Θα δούμε. Ο Negan, βέβαια, θα μπορούσε ακόμη να πεθάνει (πριν τελειώσει η 11η σεζόν) και αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα, εκτός και αν υπάρξει ένα prequel. Όμως υπάρχουν ακόμη ιστορίες για να ειπωθούν για τον Negan.

Κάπως έτσι, ανοίγουμε παράθυρα σε πολλά σημεία της σειράς, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν μόνα τους σε περισσότερη ιστορία για τον Negan» είπε ο ηθοποιός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ