«Ήταν όμηρος της Μέγκαν»: Τα αστεία για τον Χάρι και το σοκ της οικογένειας – Αποκαλύψεις σε νέο βιβλίο- «βόμβα»

Οι συζητήσεις για την αφαίρεση του τίτλου του Δούκα του Σάσεξ από τον Χάρι έγιναν στο υψηλότερο επίπεδο και ανώτεροι βοηθοί αστειεύονταν ότι ήταν «όμηρος» της συζύγου του Μέγκαν, αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο-“βόμβα”.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξοργίστηκε με τον πατέρα του – Η «βόμβα» ότι δεν είχε την πολυτέλεια να πληρώσει για την Μέγκαν Μαρκλ

Το νέο βιβλίο του βετεράνου βασιλικού συγγραφέα Ρόμπερτ Τζόμπσον, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, αποκαλύπτει πως οι γνώστες του παλατιού έλεγαν ότι ο Χάρι ήταν «θύμα του συνδρόμου της Στοκχόλμης», καθώς κατηγόρησαν τη Μέγκαν για την «σύγκρουση» με τη βασιλική οικογένεια.

Άλλοι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ανώτερων αξιωματούχων, που πιστεύουν ότι ο Χάρι «γύρισε την πλάτη του σε όλα όσα ήξερε», περιγράφουν ότι είναι η «κινητήρια δύναμη σε όλα όσα συνέβησαν» και θέλουν να τον δουν να υποβιβάζεται σε… κύριος Μάουντμπάτεν-Γουίντσορ του Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Στον δρόμο που χάραξε… η Μέγκαν Μαρκλ – Το νέο πριγκιπικό ζευγάρι που φεύγει για τις ΗΠΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος θεωρείται ότι «δεν είναι υπέρ» της αφαίρεσης του βασιλικού τίτλου του Χάρι και τρέφει «διαρκή αγάπη για τον γιο του», παρόλο που έχει πάρει την απόφαση ότι η Μέγκαν δεν πρέπει να συνοδεύσει τον Χάρι στο Μπαλμόραλ όταν η οικογένεια συγκεντρώθηκε μετά τον θάνατο της Βασίλισσας.

Ανώτερες πηγές, σημειώνοντας πώς ο Χάρι είχε επιμείνει να έρθει η Μέγκαν στη Σκωτία, ισχυρίζονται ότι η οικογένεια δεν είδε με καλό μάτι τις απαιτήσεις του και «όλοι ήταν σοκαρισμένοι από τη συμπεριφορά του».

Τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν προσκληθεί ακόμη στη στέψη

«Υπήρξε ένα σημείο που οι αξιωματούχοι αστειεύονταν ότι ο Χάρι ήταν θύμα του συνδρόμου της Στοκχόλμης και ότι ήταν όμηρος της Μέγκαν, αλλά τώρα οι περισσότεροι νιώθουν ότι ο Χάρι έχει γυρίσει την πλάτη του σε όλα όσα γνώριζε» λέει ανώτερος αξιωματούχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ