Ηρακλής Αποστολίδης: Οι προβλέψεις του για τον τελικό του Masterchef – ΒΙΝΤΕΟ

«Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην παίκτης του Masterchef, Ηρακλής Αποστολίδης. Ο εκκολαπτόμενος μάγειρας αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του και προέβλεψε ποιοί από αυτούς θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό. Σύμφωνα με την άποψή του, στον τελικό μπορούν να φτάσουν ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Γιώργος, ο Μπέλλος και η Κατερίνα.

«Η Ντέμη θα φτάσει πιο ψηλά μέσα στο διαγωνισμό αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπη με το να μαγειρέψει κάποια ζωικά για να προχωρήσει παρά πάνω. Αν το ξεπεράσει αυτό, θα πάει ακόμα πιο ψηλά», είπε ο νεαρός σεφ.

Σημείωσε επίσης ότι ο Σταύρος και ο Σταυρής εκτός από πολύ καλοί μάγειρες είχαν πει ότι θέλουν να κερδίσουν και είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους. «Τον Σταυρή τον βλέπω στην τελική τριάδα, απλώς πιστεύω ότι αυτό που είπα και στο γράμμα, κάνει κάποιες παρασκευές στα πιάτα του και μπορεί να το χάσει. Είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας. Τον Σταύρο Βαρθαλίτη τον έχω για τελικό. Και αυτός και ο Σταυρής είναι δυνατοί μάγειρες και θέλουν να φτάσουν στον τελικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας, πιστεύω ότι θα φτάσει στην τετράδα σίγουρα», πρόσθεσε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Όσον αφορά τον Διονύση, ο πρώην παίκτης υποστήριξε ότι «θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυνατούς μάγειρες μέσα στο παιχνίδι αλλά μπορεί στις δοκιμασίες αποχώρησης να τα καταφέρνει και να προχωράει παρα πέρα στον διαγωνισμό», τονίζοντας όμως ότι «από εδώ και πέρα δεν φτάνει τα παιδιά να βάζουν μόνο αγάπη στο φαγητό τους. Πλέον το κομμάτι το τεχνικό έχει ανέβει πολύ και έχει ανέβει επίσης πολύ σε δοκιμασίες αποχώρησης, οπότε έχουν δυσκολέψει τα πράγματα».

«Ο Κωνσταντίνος αν δεν αφήσει το άγχος στην άκρη που τον καταβάλλει σε κάποιες δοκιμασίες θα φτάσει σε καλή θέση», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

«Η Μαρία και ο Δημήτρης αν δεν αφήσουν το συναισθηματικό κομμάτι απ΄έξω… τους θεωρώ ωραίο ζευγάρι αλλά ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και είναι το άτομο που πιστεύω ότι θα κλείσει την τριάδα του τελικού. Ο Μπέλλος θα περάσει την Μπέλλαινα αν δεν τον φάει ο έρωτας», δήλωσε ο Ηρακλής.

«Ο Τζον είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και είναι πλέον δημιουργικός, είναι η αθόρυβη δύναμη μέσα στην κουζίνα», είπε για τον πρώην συμπαίκτη του.

Τέλος, ο Ηρακλής αναφέρθηκε στη φίλη του την Κατερίνα Λένη. «Πιστεύω ότι η Κατερίνα θα φτάσει σε αρκετά ψηλό σημείο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Μπέλλο, τον Σταυρή και τον Σταύρο στις δοκιμασίες αποχώρησης. Πιστεύω ότι θα είναι η γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά. Την Κατερίνα τη συμπαθώ. Είναι κομμώτρια και μαγείρισσα ταυτόχρονα, έχει αφοσιωθεί πολύ στο κομμάτι της μαγειρικής και εξελίσσεται συνεχώς.Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Στο σπίτι διαβάζει συνέχεια βιβλία μαγειρικής και πειραματίζεται με διάφορα », είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ