Ιωάννα Τούνη: Τι κάνει πριν βγει στη σκηνή του J2US για το κακό το… “μάτι”

Η Ιωάννα Τούνη έχει ξεχωρίσει στο φετινό J2US, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές για τις φωνητικές της ικανότητες. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η εκρηκτική influencer αποκάλυψε τι κάνει λίγο πριν βγει στη σκηνή του σόου.

“Λέω το Πάτερ Ημών συνέχεια και με πιάνουν κάτι χασμουρητά…” είπε με ειλικρίνεια η Ιωάννα Τούνη.

Η ίδια μίλησε και για τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος όπως ανέφερε πιστεύει πολύ σε αυτήν. “Μου λέει όλα καλά, το έχεις” σημείωσε.

J2US: Εντυπωσιασμένοι οι κριτές με Ιωάννα Τούνη και Νικηφόρο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου στο J2US με τους κριτές να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι.

“Είστε τόσο λαμπεροί που ξέχασα τα πάντα να πω” είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

“Η Ιωάννα έχει το χάρισμα της αυτοπεποίθησης, που μας αρέσει χαίρομαι πολύ με τους ανθρώπους που νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και μας εμπνέουν” σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

“Μου αρέσατε πολύ, μου έδινες την αίσθηση… σαν να έχεις ξανατραγουδήσει” ήταν το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου.

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την Ιωάννα Τούνη: “Ήταν πολύ καλύτερα από ότι το περίμενα και έκανες και κάποια γυρίσματα που ήταν δύσκολα και σου βγήκαν αβίαστα. Έχεις ένα εκτόπισμα πάνω στη σκηνή και εκπέμπεις κάτι μαγικό. Πως ήταν η Ζωή Λάσκαρη που δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ